Reduceri la zboruri. Studenții vor zbura mai ieftin din România spre Europa

Andrei Beldiman, 16 mai. 2018

Care este compania aeriană care oferă reduceri la zboruri pentru studenţi? Vara aceasta vor avea loc noi curse aeriene din România spre Europa.

Noi curse aeriene spre Verona şi spre Cuneo vor fi operate de compania aeriană Ernest Airlines. Acestea vor fi introduse din vara acestui an, de pe Aeroportul Internaţional Iaşi.

Reprezentanţii Aeroportului Internaţional Iaşi au anunţat în timpul zilei de miercuri, 16 mai, lansarea celor două noi curse, către Verona şi Cuneo, din Italia. Cursele vor fi operate de către compania Ernest Airlines.

Ernest Airlines este o companie înființată recent. Operează deja zboruri din și spre Ucraina și Albania, iar din iunie vor zbura și spre România și Spania. Compania are zboruri în Italia, către Milano – Malpensa, Milano – Bergamo, Pisa, Verona, Veneția, Bologna, Cuneo, Napoli, Roma – Fiumicino și Genova.

Citiți și despre o ofertă ideală pentru bilete de avion ieftine. Vizitați Dubai, Paris și Larnaca cu prețuri care încep de la 39 ron.

Din 21 iunie vor avea loc trei zboruri pe săptămână, unul către Verona şi două către Cuneo.

Potrivit companiei, studenţii vor beneficia de preţuri reduse pe cele două linii.

Strategia companiei este să lanseze rute care nu sunt deservite de marile companii low-cost care operează în țările respective.

Exemple pentru țara noastră sunt Wizz Air și Blue Air.

Ernest Airlines e prima companie italiană care va opera zboruri din Iaşi şi vizează îndeosebi comunităţile de români din cele două oraşe de destinaţie, informează Mediafax.

Scopul noii companii aeriene Ernest Airlines este să ajungă cea mai mare companie low-cost din Italia. În momentul de față acolo operează companii precum Ryanair, Easyjet, Blue Air și Wizz Air, printre altele. Investitorul din spatele companiei este un miliardar suedez care a creat jocul Minecraft și pe care l-a vândut lui Microsoft pentru suma de 2,5 miliarde dolari în 2014.

Autorităţile locale sunt în discuţii şi cu Turkish Airlines şi Lufthansa în perspectiva deschiderii unor rute directe între Iaşi şi Istanbul, respectiv între Iaşi şi Frankfurt.

← Close