Categories: News

Primul zbor Londra – București operat de Wizz Air UK

Wizz Air UK Limited a primit astăzi, 3 mai, certificatul de operator aerian și licența de operare.

Wizz Air UK Limited este o filială deținută în totalitate de Wizz Air Holdings Plc (“Wizz Air”), una dintre companiile aeriene cu cea mai rapidă creștere în Europa. Compania anunță că a obținut certificatul de operator aerian (AOC) și licența de operare (OL) de la Autoritatea Aviației Civile a Marii Britanii.

Wizz Air UK, cu sediul la aeroportul din Londra Luton, începe operațiunile din 3 mai, cu primul zbor între Londra Luton și București.

Wizz Air UK va avea în serviciu 8 aeronave noi Airbus A320 și Airbus A321 până la sfârșitul anului 2018, reprezentând o investiție de 860 milioane USD și va crea 300 de noi locuri de muncă directe pentru management, piloți și echipaj de cabină.

Citiți și despre super oferta Wizz Air, cu prețuri care încep de la 9,99 euro.

Odată cu adăugarea Wizz Air UK, grupul va avea aproape 9 milioane de locuri la vânzare pe rutele sale cu prețuri reduse către și din Marea Britanie în 2018, ceea ce înseamnă o creștere de aproximativ 14% de la an la an.

Wizz Air este acum al optulea cel mai mare grup aerian care operează în Regatul Unit.

Compania are zboruri către 74 de destinații din 23 de țări de pe 9 aeroporturi din Marea Britanie, inclusiv opt noi rute în 2018 de la Londra Luton spre Larnaca, Tirana, Tallinn, Bratislava, Liov, Atena, Keflavik și Bari.

 

József Váradi, Chief Executive Officer al Wizz Air, a declarat:

“Ziua de astăzi marchează începutul unei noi ere în călătoriile aeriene din Regatul Unit, chiar atunci cand sărbătorim primul zbor al Wizz Air UK după acordarea licenței de operare. În timp ce Wizz Air UK este o parte esențială a planului nostru de rezervă pentru Brexit, acesta este și primul operator de transport ultra-low cost licențiat în Marea Britanie. Este următorul pas natural în dezvoltarea noastră de aici, ceea ce ne plasează într-o poziție puternică de a profita de oportunitățile care ar putea apărea în ceea ce rămâne cea mai mare piață europeană de turism.”

Tarifele promoționale încep de la £13,99(74,29 RON).

Biletele de avion pot fi rezervate online pe wizzair.com.

Dl. Váradi a adăugat următoarele:

“Wizz Air a fost dedicată Marii Britanii încă de la primul nostru zbor care a aterizat la Londra Luton în 2004. Extinderea permanentă va însemna investiții suplimentare și locuri de muncă locale, pe măsură ce ne consolidăm poziția actuală, a opta cea mai mare companie aeriană care operează în UK. Toată echipa WIZZ este încântată să vadă începutul operațiunilor sub steagul Wizz Air UK, deoarece oferim clienților tot mai multe oportunități de tarife reduse pentru a explora rețeaua noastră de destinații interesante cu plecare din Marea Britanie”.

Andrei Beldiman

Andrei Cristian Beldiman - video reporter 10 ani de experiență internațională în hoteluri de 4 și 5 stele, cu precădere în Grecia Editor și fotograf în timpul liber Călător, povestitor și explorator

Share
Published by
Andrei Beldiman

Recent Posts

Mai joaca romanii la loterie?

Loteria Romana este una dintre cele mai apreciate de la noi din tara, deoarece premiile…

2 zile ago

Inspiratie pentru Cadouri de Paste: Idei pentru Toate Gusturile si Bugetele

Gasirea cadoului perfect de Paste poate fi o provocare, mai ales cand doresti sa multumesti…

3 zile ago

Wizz Air Malta este un pionier în materie de siguranță și inovație la Parlamentul European, cu certificatul său de operator aerian EASA

 Astăzi, Wizz Air Malta a găzduit o întâlnire importantă de briefing la Parlamentul European. Evenimentul,…

o săptămână ago

Cum să ai grijă de zona ta intimă cu un gel intim potrivit?

Fiecare doamnă dorește să fie sănătoasă și frumoasă, însă frumusețea exterioară este imposibilă fără un…

2 săptămâni ago

Tehnologii inovative în construcții: Eficientizarea lucrărilor cu echipamente moderne

Într-o lume unde schimbările constante definesc realitatea noastră, tehnologia stă la baza progresului și eficienței…

3 săptămâni ago

Explorând inima Transilvaniei: Un ghid cultural și de aventură

În inima României se ascunde o regiune plină de istorie și mister - Transilvania. Faimoasă…

o lună ago

Acest site folosește cookies.