Categories: News

Primul hotel din lume care interzice accesul fără vaccin

Lanțul hotelier Allsun din Germania va solicita în viitor oaspeților să fie vaccinați împotriva coronavirusului. Anunțul a fost făcut vineri de către proprietarul Alltours, care încearcă să aibă grijă de turiștii preocupați de riscul de a contracta virusul.

Noua politică pentru cele 35 de hoteluri Allsun – situate pe insula spaniolă Mallorca , Insulele Canare și în Grecia – va începe probabil din 31 octombrie, în funcție de progresul campaniei de vaccinare a Germaniei, a declarat Alltours într-un comunicat.

Acest lucru îl face una dintre primele hoteluri care au declarat că va introduce o astfel de cerință, pe măsură ce guvernele și operatorii de turism se confruntă cu probleme cauzate de pandemie. Măsura este adoptată pentru ca, în cel mai scurt timp, călătoriile să poată reveni la normal, pe măsură ce numărul cazurilor de coronavirus scade și ratele de vaccinare cresc.

Un hotel din Spania va interzice prezența celor nevaccinat

„Vrem să oferim tuturor oaspeților noștri cea mai mare siguranță posibilă , astfel încât aceștia să se poată bucura de vacanța lor „, a spus Willi Verhuven, proprietarul Alltours, conform Mallorca Daily Buletin.

Noua regulă pentru cele 35 de hoteluri Allsun – aflate pe insula Mallorca, pe Insulele Canare şi în Grecia – va intra probabil în vigoare la 31 octombrie 2021, în funcţie de progresul campaniei de vaccinare.

Până când suficientă lume va fi vaccinată, hotelurile Allsun vor necesita teste PCR negative sau antigene care nu depășesc 48 de ore.

Saga, din în Marea Britanie, a declarat luna trecută că clienții săi trebuie să se vaccineze complet împotriva coronavirusului înainte de a urca în croazierele sale.

TUI, cu sediul în Germania, a declarat în decembrie că nu intenționează să respingă clienții care nu au avut vaccinul COVID-19.

Este prima companie din domeniul hotelier care anunţă că va introduce o astfel de cerinţă, în contextul în care guvernele şi turoperatorii se gândesc la cum şi când poate reveni la normal situaţia cu privire la călătorii.

Aștefănoaiei Cristiana

Share
Published by
Aștefănoaiei Cristiana

Recent Posts

Carantină obligatorie pentru românii care vor să meargă în Italia

Noi reguli de călătorie pentru românii care merg în Italia. Autoritățile din Italia vor impune…

10 ore ago

Otopeni: Aeroportul înseamnă mai mult decât avioane. Este despre oameni!”

Astăzi, 7 aprilie 2021, pe canalele media, dar și în terminalul de pasageri al Aeroportului…

5 zile ago

Leonardo: prezență locală solidă și cele mai bune produse în domeniu ce îndeplinesc cerințele elicopterelor militare multirol din România

Leonardo, o companie lideră la nivel mondial în domeniul aerospațial, de apărare  și securitate, se…

3 săptămâni ago

Airbus Helicopters și IAR își extind parteneriatul strategic și pentru elicopterul H145M

Airbus Helicopters și IAR au semnat un acord de Cooperare Industrială în vederea personalizării elicopterului…

4 săptămâni ago

Noua listă galbenă valabilă din 15 martie 2021 la intrarea în România. Certificatele de vaccinare

Din 15 martie 2021 este actualizată lista țărilor din zona galbenă, la care se aplică…

4 săptămâni ago

Wizz Air lansează trei noi rute spre Cluj-Napoca cu Zakynthos și Mykonos, și Iași cu Santorini,

Wizz Air a anunțat astăzi trei noi rute din România către Grecia. Wizz Air va…

o lună ago

Acest site folosește cookies.