Categories: News

Primarul Constanței s-a aflat în avionul Tarom în care s-a fisurat un geam

Primarul Constanței s-a aflat în avionul Tarom în care u ngeam s-a fisurat în timpul zborului din această dimineață.

Sursa: Realitatea.net

Primarul municipiului Constanţa, Decebal Făgădău, s-a aflat în avionul Tarom în care un geam s-a fisurat în zbor. Avionul se afla în zbor către Barcelona. După ce un geam s-a fisurat în cabina pasagerilor, pilotul a luat decizia de a se întoarce pe Aeroportul Henri Coandă. Nici unul dintre cei aflați la bord nu a avut de suferit. Toți pasagerii au rămas calmi în timpul producerii incidentului, scrie News.ro.

Dl. Făgădău a declarat că în momentul în care geamul s-a fisurat s- a auzit un zgomot asmănător celui făcut de o cutie de suc scăpată pe jos. Reacția pasagerilor a fost de admirat. Atmosfera a fost calmă.

Primarul Constanței a declarat pentru News.ro:

“În timp ce ne îndreptam spre Barcelona, la un moment dat, s-a auzit un zgomot similar cu cel pe care îl face un laptop sau o cutie de răcoritoare atunci când o scapi pe jos. Evident că a fost neobişnuit, cu atât mai mult cu cât în avion există un zgomot de fond. Am fost aproape de locul în care doamna a remarcat imediat că a apărut o fisură, la început în geamul exterior. A anunţat de îndată personalul însoţitor, reacţia a fost admirabilă, exemplară. Au comunicat foarte bine personalul de bord cu comanda aeronavei, comandantul a luat decizia de a întoarce nava către aeroport, iar comunicarea întregului personal a fost excepţională.”

Primarul Constanței mergea în vacanţă, pentru două zile, la Barcelona, alături de familia sa.

De asemenea, vis a vis de reacția pasagerilor și a personalului de zbor, Dl.Făgădău a adăugat următoarele:

“Toată lumea a fost liniştită. Nu a avut nimeni absolut nimic de suferit, totul s-a desfăşurat cu calm şi cu profesionalism. Îi felicit pe cei de la compania Tarom atât pentru comunicarea din timpul incidentului şi pe drumul de întoarcere, dar şi comunicarea după ce am fost preluaţi din aeronavă şi aduşi către aeroport. În momentul de faţă suntem îmbarcaţi într-o altă aeronavă, toată lumea este în siguranţă. Nota zece pentru reacţia Taromului într-un incident destul de neobişnuit, dar fermitatea repetării procedurii este admirabilă. Toată lumea a înţeles că s-a luat cea mai bună decizie pentru siguranţa pasagerilor.”

Compania Tarom a declarat că incidentul a avut loc pe cursa Bucureşti – Barcelona, operată cu o aeronavă de tip BOEING 737-700. Acesta a decolat de pe Aeroportul Internaţional Henri Coandă la ora locală 08:49. Acesta s-a întors din drum după o oră de zbor, din cauza unei uşoare fisuri apărute la unul dintre geamurile din cabina de pasageri. Toți pasagerii s-au aflat în siguranță.

Andrei Beldiman

Andrei Cristian Beldiman - video reporter 10 ani de experiență internațională în hoteluri de 4 și 5 stele, cu precădere în Grecia Editor și fotograf în timpul liber Călător, povestitor și explorator

Share
Published by
Andrei Beldiman

Recent Posts

Mai joaca romanii la loterie?

Loteria Romana este una dintre cele mai apreciate de la noi din tara, deoarece premiile…

2 zile ago

Inspiratie pentru Cadouri de Paste: Idei pentru Toate Gusturile si Bugetele

Gasirea cadoului perfect de Paste poate fi o provocare, mai ales cand doresti sa multumesti…

3 zile ago

Wizz Air Malta este un pionier în materie de siguranță și inovație la Parlamentul European, cu certificatul său de operator aerian EASA

 Astăzi, Wizz Air Malta a găzduit o întâlnire importantă de briefing la Parlamentul European. Evenimentul,…

o săptămână ago

Cum să ai grijă de zona ta intimă cu un gel intim potrivit?

Fiecare doamnă dorește să fie sănătoasă și frumoasă, însă frumusețea exterioară este imposibilă fără un…

2 săptămâni ago

Tehnologii inovative în construcții: Eficientizarea lucrărilor cu echipamente moderne

Într-o lume unde schimbările constante definesc realitatea noastră, tehnologia stă la baza progresului și eficienței…

3 săptămâni ago

Explorând inima Transilvaniei: Un ghid cultural și de aventură

În inima României se ascunde o regiune plină de istorie și mister - Transilvania. Faimoasă…

o lună ago

Acest site folosește cookies.