Plecat în vacanță? Ghid pentru alegerea casei de pariuri online

Adrian, 27 sept.. 2023

Pariurile sportive s-au schimbat radical în ultimul deceniu. Plecarea în concediu nu mai reprezintă a problemă, indiferent de destinație. Te poți distra plasând bilete și din „inima muntelui” sau de pe plajă, cu condiția să ai un dispozitiv mobil conectat la internet.

Netbet și alți bookmakeri de top au lansat aplicații pentru telefon și tabletă, iar agențiile care nu au un soft dedicat și-au optimizat interfața site-ului pentru afișarea pe ecrane mai mici. Astfel, poți juca „din mers” la toate casele de pariuri licențiate de Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc.

În cazul în care nu ai cont la unul dintre operatorii online, durează maxim cinci minute să te înregistrezi pe o platformă, cu condiția să știi pentru care optezi. Mai jos îți prezentăm un ghid pentru alegerea agenției online potrivite.

Vezi ratingul acordat de specialiști

Lista operatorilor licențiați este destul de lungă, deci ar fi indicat să îți restrângi căutările. Cel mai indicat este să intri pe un site acreditat să scrie despre industria pariurilor și să vezi rating-ul acordat agențiilor online. Vezi care sunt primele 5 platforme potrivit calificativelor date de specialiști și citește recenziile făcute de jucătorii cu experiență. Astfel, vei afla care sunt punctele forte și punctele slabe ale site-urilor luate în discuție.

Înainte, la modă erau forumurile pe care pariorii își scriau părerile despre site-urile pe care jucau, însă acele comentarii nu erau foarte de încredere, pentru că erau subiective și, de multe ori, se bazau pe experiențe nefericite. O recenzie făcută de un site de specialitate este obiectivă.

Este ușor să compari elementele cheie

De obicei, recenziile făcute bookmakerilor respectă toate aceeași structură. Astfel, îți va fi foarte ușor să compari agențiile raportându-te la câteva capitole cheie: oferte promoționale, ofertă sportivă, metode de plată, platformă live, cote, aplicație și serviciu clienți.  

Ofertele promoționale se împart în două categorii principale: pentru clienții noi și pentru clienții deja existenți. De cele din prima categorie poți beneficia o singură dată, atunci când îți deschizi cont, în timp ce ofertele pentru clienți vechi te ajută pe termen lung. De aceea, îți recomandăm să te orientezi către o agenție cu secțiune generoasă de oferte pentru cei care au efectuat deja prima depunere.

Ofertele cash sunt cele mai avantajoase. La pariurile sportive, acestea pot consta în pariuri gratuite care, în cazul în care sunt „verzi”, îți actualizează balanța cu câștigul net (câștigul biletului minus miza). În cazul în care două sau mai multe agenții online oferă numai fonduri suplimentare, acordă prioritate ofertei cu cerințele de rulaj cele mai lejere.

În cazul în care obișnuiești să plasezi bilete cu mai multe selecții, poți pune accent pe operatorii care acordă suplimentare de câștig pentru pariurile de tip acumulator. 

Oferta sportivă: diferența se face la opțiunile de pariere

Toate casele de pariuri de pe internet acoperă cele mai importante competiții din sporturile populare (fotbal, tenis, baschet, handbal, hochei pe gheață etc). Diferența se face numai în ceea ce privește numărul de opțiuni de pariere și piețele incluse în meniul meciurilor. Astfel, un joc din campionatul României poate avea peste 1000 de selecții pe site-ul unui operator și mai puțin de 200 pe altă platformă. 

Asta nu înseamnă neapărat cu prima platformă este mai potrivită pentru tine. Depinde de selecțiile pe care îți place să joci (pe rezultat, pe cornere, pe goluri, pe cartonașe). Poate operatorul care oferă mai puține opțiuni se pliază exact pe preferințele tale. Trebuie să intri pe site-uri și să vezi exact.

Cotele sunt foarte importante pe termen lung

Dacă pui un pariu pe săptămână, cotele nu sunt atât de importante. În schimb, dacă joci la pariuri aproape zilnic, chiar și o diferență mică poate conta. Să luăm un exemplu simplu: dacă victoria unei echipe are cota 1.80 pe un site și 1.70 pe altul, vorbim despre o diferență de câștig de 10 lei pentru un bilet câștigător cu miza de 100 de lei. 

La zece bilete câștigătoare, diferența este de 100 de lei. Dacă poți câștiga mai mult, de ce să câștigi mai puțin? Aceasta este întrebarea pe care trebuie să o ai în minte atunci când compari agențiile de pariuri. Maximizarea profitului trebuie să fie o prioritate. Succesul la pariuri face și vacanța mai frumoasă, nu-i așa?

← Close