Panică pe Aeroportul Otopeni. O tânără a fost găsită inconștientă în toaletă

Aștefănoaiei Cristiana, 01 apr.. 2023

Momente de panică pe Aeroportul Otopeni, după ce o tânără a fost găsită inconștientă într-o cabină. O altă persoană a intrat în toaletă și a văzut întreaga scenă. Din primele informații, se pare că tânăra și-ar fi provocat singură răni pe mâini.

În urmă cu doar câteva ore, o tânără a fost găsită inconștientă în toaletă, pe Aeroportul Otopeni, după ce o altă persoană a intrat în cabină și a văzut ce s-a întâmplat.

Momentan, nu se știe identitatea femeii despre care se crede că ar fi încercat să își provoace tăieturi pe mâini.

Momente de panică pe Aeroportul Otopeni, după ce o femeie în vârstă de 30 ani a fost găsită inconștientă într-un dintre cabinetele aflate lângă zona terminalului de plecări.

O altă persoană a încercat să intre în toaletă, moment în care a văzut-o pe femeia respectivă. Martorii spun că tânăra era agitată și s-ar fi luptat de mai mult timp cu depresia.

Au fost alertate autoritățile, iar la fața locului a venit și un echipaj SMURD, pentru a-i acorda îngrijiri medicale. Echipajele au fost nevoite să spargă ușa, pentru a putea intra în toaletă.

Ipotezele luate în calcul de anchetatori

Momentan, nu se cunosc prea multe detalii despre cazul femeii găsită inconștientă în toaletă. Potrivit primelor informații, femeia s-ar fi retras în cabină, unde și-ar fi provocat singură răni pe mâini și în zona gâtului.

De asemenea, unele surse mai spun că tânăra ar fi urmat un tratament cu antidepresive. La fața locului, au ajuns și oamenii legii, care au luat în calcul toate variantele, inclusiv cea în care femeia a încercat să își facă rău singură.

O altă ipoteză luată în calcul de anchetatori este cea în care femeie s-ar fi speriat atunci când nu a mai putut să iasă din cabină, moment în care și-a provocat rănile grave.

După ce a fost găsită inconștientă, tânăra a fost transportată la spital. Se pare că tânăra se află în stare gravă, ca urmare a rănilor de pe mâini. Medicii au decis să o intubeze.

← Close