Nou record Wizz Air – 30 de milioane de pasageri transportați în ultimul an

Andrei Beldiman, 07 mai. 2018

30 de milioane de pasageri transportați în ultimele 12 luni marchează un nou record Wizz Air. Creșterea companiei aeriene este cea mai rapidă din Europa.

Wizz Air, una dintre companiile aeriene cu cea mai rapidă creștere din Europa și cel mai mare transportator aerian low-cost din Europa Centrală și de Est, anunță cele mai recente date de trafic și un nou record istoric pentru companie. În ultimele 12 luni au fost transportați 30 de milioane de pasageri.

Operațiunile companiei au crescut cu 24% comparativ cu aceeași perioadă a anului trecut.

Ca parte din cea mai mare dezvoltare operațională din istoria Wizz Air inițiată la începutul lunii martie, compania adaugă 700 de zboruri săptămânale și va recepționa 21 de aeronave Airbus pentru bazele sale din Europa în următoarele 17 săptămâni.

Citiți despre oferta de bilete de zbor la doar 69ron.

În doar 8 săptămâni Wizz Air a lansat deja 34 de rute noi cu tarife scăzute în rețeaua din Europa. A inaugurat trei destinații noi: Atena în Grecia, Harkiv în Ucraina și Viena, capitala Austriei. Astfel a extins oferta variată de destinații cu tarife reduse. Compania continuă să investească și să susțină dezvoltarea comunităților pe care le deservește prin stimularea pieței și crearea de noi locuri de muncă mulțumită celor 8 aeronave noi Airbus livrate la patru baze din Marea Britanie, Polonia și Ungaria.

Dezvoltarea rapidă a operațiunilor Wizz Air aduce oportunități de călătorie avantajoase și variate și un sistem simplu de rezervare online, și oferă posibilitatea de a avea experiențe memorabile în mai mult de 140 de destinații de-a lungul Europei și dincolo de ea.

Wizz Air și-a încurajat pasagerii să sărbătorească creșterea rapidă a companiei urmărind #WIZZaroundEurope pe canalele de Social Media pentru a câștiga premii atractive.

Până acum, pasagerii Wizz Air au câștigat mai mult de 15 vouchere valorice WIZZ în valoare de mai mult de 8.000 de euro, ceea ce oferă acelor norocoși oportunitatea de a explora o varietate de destinații din rețeaua WIZZ.

Citiți și despre primul zbor Londra – București cu Wizz Air UK.

“Suntem mândri că am ajuns la un nou și important punct de referință în istoria de succes WIZZ, cu un nou record de pasageri în ultimele 12 luni. Mai mult de 30 de milioane de pasageri, care au călătorit fie de plăcere, fie în interes de afaceri, s-au bucurat de zboruri avantajoase și variate în întreaga rețea extinsă și diversă WIZZ”, declară Sorina Ratz, WIZZ Air Head of Corporate Communications (interimar).

“Continuăm să fim una dintre companiile aeriene cu cea mai rapidă creștere din Europa, având în fiecare an o creștere puternică și consistentă de două cifre și oferim clienților noștri și mai multe oportunități de a călători la prețuri cu adevărat dintre cele mai mici. Ne propunem să îi inspirăm să descopere rețeaua noastră de destinații, iar echipajul Wizz Air este pregătit de fiecare data să vă întâmpine la bord cu un zâmbet.”

← Close