Lufthansa suplimentează zborurile către Rusia, în perioada World Cup 2018

Andrei Beldiman, 25 apr.. 2018

În perioada Campionatului Mondial de Fotbal, Lufthansa Grop va suplimenta zborurile către Rusia. 85 de zboruri vor da ocazia a peste 18.000 de suporteri să-și susțină live echipa favorită.

Lufthansa Group va oferi 85 de zboruri suplimentare spre Rusia, în perioada World Cup 2018.

Campionatul Mondial de Fotbal va avea loc între 14 iunie și 15 iulie.

Lufthansa Group va oferi 85 de zboruri suplimentare spre Rusia. În plus, pe data de 12 iunie, echipa națională a Germaniei va fi transportată la Moscova la bordul aeronavelor Lufthansa.

În mai puțin de 2 luni se va auzi fluierul de start al Campionatului Mondial de Fotbal 2018. Evenimentul va avea loc anul acesta în Rusia. 32 de echipe naționale de fotbal se vor lupta pentru cel mai râvnit trofeu, în perioada 14 iunie – 15 iulie.

Lufthansa Group va oferi 85 de zboruri suplimentare către Rusia, în perioada 1 iunie – 31 iulie. Lufthansa va oferi un număr mărit de zboruri către Moscova, Domodedovo. Astfel, frecvența zborurilor din orașul Frankfurt va crește de la patru la șase pe zi. În această perioadă, de la München, în loc de două zboruri, vor exista patru zboruri zilnice.

În concluzie fanii sportului rege vor beneficia de 18 000 de locuri suplimentare față de numărul standard.

Anul acesta Lufthansa a anunțat și deschiderea a 4 rute noi de pe Aeroportul din München către Beijing, Hong Kong, Los Angeles și Singapore.

Totodată, în această perioadă, un Airbus A330 va opera zborurile LH1440 și LH1441, pe ruta Frankfurt – Moscova.

Pasagerii vor avea până la 255 de locuri disponibile. Dintre acestea 42 de locuri vor fi la clasa Business. În plus, pasagerii vor beneficia de un program divers de divertisment la bord. Aceștia vor putea alege din peste 160 de filme, peste 250 de opțiuni TV și peste 200 de albume muzicale.

În timpul zborului la bordul aeronavelor companiei Lufthansa, pasagerii au opțiunea de a viziona meciurile de la Campionatul Mondial de Fotbal. Ele vor fi difuzate prin canalele Live TV.

Compania Lufthansa este partener German Football Association, iar pe 12 iunie va transporta echipa națională germană de la Frankfurt la Aeroportul Vnukovo, din Moscova.

Înainte să pleci, te rugăm urmărește AIR24 și pe Google News.

← Close