Incident aviatic periculos. Pasagerul a primit 2 ani de închisoare

Andrei Beldiman, 17 mai. 2018

În urma unui incident aviatic periculos, un pasager a primit ca sentință 2 ani de închisoare.

Un pasager agresiv a pus în pericol viața pasagerilor dintr-un zbor al companiei aeriene Delta. Avionul zbura pe ruta Seattle – Beijing.

Un bărbat din Florida care a provocat haos în luna iulie, anul trecut, într-un zbor din Seattle către Beijing. Acesta a lovit doi pasageri și membri ai echipajului cu o sticlă de vin și cu pumnii. El a fost condamnat marți la doi ani de închisoare.

Potrivit unor acuzații federale, pasagerul, pe nume Hudek, a zburat la clasa business într-o călătorie la bordul zborului 129, alături de 209 pasageri și 11 membri ai echipajului.

Mama sa lucra pentru compania aeriană Delta la momentul respectiv, dar și-a pierdut ulterior locul de muncă.

Procurorii au spus că Hudek a încercat să deschidă o ușă de ieșire în timp ce avionul se afla în zbor deasupra Oceanului Pacific, reușind să miște mânerul ușii cam la jumătate.

Citiți și despre un alt incident care a avut loc la bordul unui avion. Un pasager s-a dezbrăcat și a început să alerge pe culoar.

Atunci când doi însoțitori de zbor au încercat să-l oprească să deschidă ușa, Hudek a devenit violent, au spus procurorii federali. Au urmat momente de panică la bord, timp în care Hudek a lovit cu pumnul în față, de două ori, un însoțitor de bord iar apoi a lovit un pasager cu o sticlă de vin și cu pumnii.

În timpul unui alt incident aviatic, un pasager beat a amenințat însoțitorii de zbor.

Un însoțitor de zbor a apucat două sticle de vin și l-a lovit pe Hudek cu ambele, spărgându-i una în cap.

Zborul a fost deviat de la ruta inițială. Avionul a revenit pe aeroportul din Seattle la nici o oră de la decolare.

Pasagerul a fost preluat de poliție. Pasagerii au fost intervievați de autorități și de FBI.

← Close