Începeți cariera cu Wizz Air. Compania angajează în sectorul servicii tehnice

Andrei Beldiman, 10 mai. 2018

Începeți cariera cu Wizz Air. Compania aeriană low-cost caută să angajeze personal în sectorul servicii tehnice. Aplicați acum.

Cea mai mare companie aeriană low-cost din Europa Centrală şi de Est, Wizz Air angajează.

Wizz Air angajează în Budapesta în cadrul departamentului Technical Services.

Scopul poziției:

Planifică toate evenimentele de întreținere (programate și neplanificate) până la nivelul de verificare C.

Menține legătura cu MRO, AOG Desk, OCC și MCC pentru a asigura că toate cerințele sunt îndeplinite pentru efectuarea acțiunilor de întreținere.

Printre responsabilități se numără:

Gestionarea și aprobarea lucrărilor până la și inclusiv întreținerea verificărilor A, inclusiv comenzile interne de lucru, reparații finale, modificări LLP;

Cooperarea și comunicarea cu furnizorul de întreținere pentru a asigura servicii de întreținere stabile și fiabile

Verificarea înregistrărilor depuse de organizația de întreținere care furnizează servicii de întreținere a liniilor

Citiți și despre noua sesiune de interviuri Wizz Air pentru personal Cabin Crew.

Pentru mai multe detalii și pentru a aplica pentru acest post, intrați AICI, cu CV-ul în limba engleză. Începeți noua carieră în echipa dinamică Wizz Air.

Candidații trebuie să îndeplinească o serie de cerințe.

Ei trebuie să fie absolvenți de universitate, să vorbească fluent în engleză și să fie disponibili pentru relocare. De asemenea sunt o serie de cerințe specifice postului, cerințe pe care le puteți vizualiza pe site-ul Wizz Air, secțiunea cariere.

Citiți și despre noul record Wizz Air – 30 de milioane de pasageri transportați în ultimul an.

Wizz Air operează o flotă de 96 de aeronave Airbus A320 şi A321 şi oferă mai mult de 600 de rute de la 28 de baze. Acestea asigură conexiunea între 141 de destinații din 44 de ţări. La Wizz Air o echipă de peste 4.000 de profesioniști în aviație livrează servicii superioare şi tarife foarte scăzute. Acest lucru face ca Wizz Air să fie alegerea preferată a 30 milioane de pasageri în ultimele 12 luni.
Wizz Air a fost numită recent „European Airline of the Year 2017” de Aviation 100, o publicație anuală renumită care recunoaște cele mai performante companii din domeniul aerospațial.

← Close