Grevă Vueling: 222 zboruri anulate. Vedeți care sunt acestea

Andrei Beldiman, 03 mai. 2018

Grevă Vueling: 222 de zboruri anulate pe 3 și 4 mai. Ministerul de Afaceri Externe a emis o avertizare de călătorie pentru Spania.

Greva operatorului aerian Vueling afectează nici mai mult nici mai puțin de 222 de zboruri. Aflați care dintre ele sunt anulate și care vor fi anulate.

Greva Vueling are loc în zilele de 3 și 4 mai și afectează cursele Vueling din și către Spania.

Ministerul Afacerilor Externe informează cetăţenii români care se află, tranzitează sau doresc să călătorească în Regatul Spaniei că, în perioada 3-4 mai 2018, este preconizată o grevă. Aceasta va dura 48 ore. Este organizată de sindicatul piloţilor companiei aeriene Vueling. Cauza grevei este anularea a 222 zboruri în cele două zile.

Vorbim despre 116 zboruri programate pentru 3 mai.

Acestea trebuiau să fie făcute din și către orașe mari europene precum Barcelona, Londra, Paris, Lisabona sau Munich. Vedeți toate zborurile anulate pe 3 mai AICI.

De asemenea alte 106 curse programate, pentru 4 mai, au fost anulate.

Găsiți lista completă a zborurilor anulate ale companiei Vueling AICI.

Pentru mai multe detalii, ca de exemplu  preschimbării biletelor deja rezervate, vă recomandăm să contactați direct compania aeriană Vueling, accesând site-ul acesteia AICI.

Citiți și despre greva companiei aeriene Air France.

Cetăţenii români pot solicita asistenţă consulară la numărul de telefon al Ambasadei României la Madrid +34917344004, apelurile fiind redirecţionate către Centrul de Contact şi Suport al Cetăţenilor Români din Străinătate (CCSCRS) şi preluate de către operatorii Call Center în regim de permanenţă, mai arată MAE în avertizarea de călătorie.

Înainte să pleci, te rugăm urmărește AIR24 și pe Google News.

← Close