Categories: News

Grevă pe Aeroportul Luton, în Londra

O grevă pe Aeroportul Luton din Londra va avea loc în ultimul weekend din luna mai. 25 mai este ziua în care este sărbătorită Bank Holiday, o sărbătoare specifică Marii Britanii.

Lucrătorii de la Aeroportul Luton au votat să intre în grevă la sfârșitul ultimei săptămâni din mai. Pasagerii au fost avertizați să se aștepte la întârzieri.

Pompierii, manipulatorii de bagaje și personalul de securitate se numără printre cei care participă la greva de pe Aeroportul Luton.

Sindicatul personalului aeroportuar a solicitat conducerii să “se apropie de masă și să negocieze o afacere echitabilă” cu lucrătorii, altfel vor trebui să facă față consecințelor.

Greva de pe Aeroportul Luton va avea loc între ora 07:00, vineri, 25 mai și 06:30 miercuri, 30 mai.

Sindicatul a declarat că greva este ca răspuns la “oferta neplăcută de salarii” a companiei. Aceasta va avea loc din cauza creșterilor salariale ridicate pentru șefi și în ciuda numărului mare de pasageri înregistrați.

Aeroportul a afirmat anterior că a făcut deja o ofertă revizuită, în conformitate cu inflația. Conform acesteia angajații calificați ar primi un bonus de aproximativ 5 000 de lire sterline din schema de profit.

Un purtător de cuvânt al aeroportului din Londra Luton a declarat: “Suntem dezamăgiți de faptul că membrii sindicatului Unite au ales acest mod de acțiune și recunosc incertitudinea pe care această veste o va provoca pasagerilor noștri. Lucrăm cu 73% din personalul care nu a votat la grevă, pentru a diminua impactul oricărei acțiuni.”

“De asemenea, rămânem angajați să continuăm discuțiile cu Unite în perioada următoare, înainte ca orice astfel de acțiune să poată avea loc.”

Reprezentanții Aeroportului Luton au declarat că vor actualiza pasagerii în mod periodic prin intermediul site-ului oficial.

Aeroportul a adăugat că personalul său primește un pachet de remunerații în linie cu restul pieței, inclusiv un salariu competitiv, o asigurare privată de sănătate și o schemă generoasă de pensii.

Andrei Beldiman

Andrei Cristian Beldiman - video reporter 10 ani de experiență internațională în hoteluri de 4 și 5 stele, cu precădere în Grecia Editor și fotograf în timpul liber Călător, povestitor și explorator

Share
Published by
Andrei Beldiman

Recent Posts

Cum să alegeți toaleta ecologică potrivită pentru nevoile dumneavoastră

Atunci când vine vorba de alegerea unei toalete ecologice, există o varietate de opțiuni disponibile…

o săptămână ago

Redefinirea călătoriilor globale cu World Tourism Portal

Pe măsură ce lumea se redeschide treptat călătorilor post-pandemie, cererea pentru resurse de călătorie fiabile…

3 săptămâni ago

Mai joaca romanii la loterie?

Loteria Romana este una dintre cele mai apreciate de la noi din tara, deoarece premiile…

4 săptămâni ago

Inspiratie pentru Cadouri de Paste: Idei pentru Toate Gusturile si Bugetele

Gasirea cadoului perfect de Paste poate fi o provocare, mai ales cand doresti sa multumesti…

4 săptămâni ago

Wizz Air Malta este un pionier în materie de siguranță și inovație la Parlamentul European, cu certificatul său de operator aerian EASA

 Astăzi, Wizz Air Malta a găzduit o întâlnire importantă de briefing la Parlamentul European. Evenimentul,…

o lună ago

Cum să ai grijă de zona ta intimă cu un gel intim potrivit?

Fiecare doamnă dorește să fie sănătoasă și frumoasă, însă frumusețea exterioară este imposibilă fără un…

o lună ago

Acest site folosește cookies.