Funcţia de reluare a câştigului la sloturi

Aștefănoaiei Cristiana, 08 aug.. 2023

Sloturile sunt cele mai populare jocuri de cazino poate nu atât pentru simplitatea lor cât mai ales pentru câştigurile generoase pe care le oferă jucătorilor. Şi în mod cert, dacă eşti un jucător de păcănele pasionat, suntem siguri că ai avut parte la viaţa ta de câteva câştiguri importante.

Şi poate că ai simţit atunci nevoia să le împărtăşeşti şi altora pentru că şi ei să se bucure pentru tine însă nu ai avut ustensila necesară pentru a face acest lucru. Ceea ce însă până nu demult părea o simplă fantezie astăzi este pură realitate prin funcţia de reluare a câştigului obţinut. Te-am făcut curios? Citeşte cu atenţie rândurile următoare!

Împărtăşirea câştigurilor la sloturi cu toată lumea

Or fi sloturile exprimarea pură a norocului dar de multe aceste jocuri reuşesc să înfrumuseţeze viaţa unor jucători prin câştigurile generoase pe care le distribuie. Sunt cunoscute de pildă câştigurile de milioane de euro pe care slotul Mega Moolah le-a făcut şi încă le face în cazinourile online.

Dar sloturile sunt prezente în mii de titluri în ofertele de cazino aşa că în afară de acest slot care a arătat ce poate sunt alte câteva mii care fac exact acelaşi lucru. Şi să nu mai vorbim de sutele de păcănele EGT care oferă şi ele un jackpot progresiv care ajunge şi depăşeşte lejer bariera milionului de euro.

Găseşti sloturi cu asemenea funcţii plătitoare în tot ceea ce înseamnă cazinouri online din ţară dar şi din străinătate. Şi indiferent unde ai juca, aceste câştiguri colosale pot să fie şi ale tale într-o bună zi. Şi dacă această zi a sosit de ce să nu spui lumii întregi despre norocul tău?

Ai acum această şansă datorită unui gigant în lumea producătorilor de sloturi, Yggdrasil. Sloturile sale sunt disponibile şi în cazinourile online româneşti aşa că merită să le încerci fie şi pentru a vedea cum lucrează această funcţie. Şi dacă obţii un câştig la un astfel de slot ai acum posibilitatea să împărtăşeşti câştigul tău cu întreaga lume.

Acest lucru este posibil prin opţiunea BRAGG pe care jocurile Yggdrasil o oferă încă din anul 2007. Ce face propriu zis această opţiune? Îţi dă posibilitatea ca şi jucător să urmăreşti şi să partajezi câştigurile tale prin cele 2 funcţii BRAGG, Replay & Share.

Învârte, câştigă şi rejoacă

Cele 2 funcţii, Replay şi Share au cucerit rapid jucătorii de pe tot globul. În aceste condiţii nici ceilalţi producători de jocuri de noroc nu au stat cu mâinile în sân şi au început să introducă aceste caracteristici în jocurile lor.

Fără îndoială că streameri celebrii au contribuit şi ei  la acestă „grabă” a producătorilor de a introduce cât mai rapid această funcţie în sloturile lor. În acest fel un streamer îşi creşte masiv numărul de urmăritori, pentru că acum ai posibilitatea să revezi aceste câştiguri uluitoare chiar dacă nu ai fost de faţă la momentul real de obţinere al acestora.

Un alt producător de renume, Pragmatic Play, a introdus în 2021 funcţia denumită Pragmatic Replay, funcţie care este disponibilă pe majoritatea sloturilor oferite de companie. Această funcţie permite revizualizarea primelor 100 de câştiguri mari astfel încât jucătorii care le-au obţinut să poată împărtăşi bucuria câştigului cu prietenii apropiaţi sau pe platformele sociale.

Şi ai parte şi de anonimat dacă îţi doreşti acest lucru, platformele care oferă această funcţie protejând identitatea ta de jucător. În acelaşi timp însă se garantează autenticitatea reluării printr-un semn special astfel încât cei care revăd câştigul să fie convinşi de realitatea acestuia.

Avantajele funcţiei Win & Replay

De multe ori participi la discuţii pe forumuri unde jucătorii de păcănele se laudă cu marile lor câştiguri. De această dată prin aceste 2 funcţii aceste câştiguri se pot proba într-un mod autentic şi credem că acest lucru este de departe cel mai mare avantaj al funcţiei Win & Replay.

În al 2-lea rând se confirmă faptul că sloturile nu numai “mănâncă” bani ci şi oferă câştiguri generoase care sunt de multe ori chiar incredibile. Nu în ultimul rând în acest mod afli şi care sunt cele mai plătitoare sloturi astfel încât să îţi îndrepţi şi tu atenţia către ele.

Şi că încheiem într-o notă pozitivă, ai acum posibilitatea să faci părtaşi bucuriei unor câştiguri impresionante ca valoare pe cei apropiaţi ţie sau chiar lumea întreagă, prin canale de social-media. Auzim peste tot de dependenţa nocivă faţă de jocurile de noroc şi îi înţelegem pericolele.

Iată însă că astăzi putem să fim părtaşi cu ajutorul funcţiei de Win & Replay şi la bucuria împărtăşirii unor asemenea câştiguri atât de importante ca valoare şi acest lucru în mod cert că nu poate decât să ne bucure.

Concluzie

Fără îndoială că aceasta invenţie nu poate decât să fie una benefică pentru un jucător de păcănele. Ai oportunitatea să împărtăşeşti bucuria ta cu cine doreşti şi mai ales să confirmi prin reluarea câştigului veridicitatea acestuia. Nu mai sta deci pe gânduri, ia cel mai mare câştig de pe role şi urcă-l pe toate canalele media astfel încât toată lumea să fie părtaşă la bucuria ta!

 

← Close