Ernest Airlines va zbura din România către Italia. Prețul biletelor începe de la 36€

Andrei Beldiman, 08 mai. 2018

Noua companie Ernest Airlines va zbura din București și Iași către Verona și Genova. Biletele de avion se află la promoție – prețuri reduse.

Ernest Airlines sau Fly Ernest este o companie low-cost din Italia. Aceasta va opera zboruri din București și Iași către Verona și Genova, începând cu 22 iunie 2018.

Ernest Airlines este o companie înființată recent. Operează deja zboruri din și spre Ucraina și Albania, iar din iunie vor zbura și spre România și Spania. Compania are zboruri în Italia, către Milano – Malpensa, Milano – Bergamo, Pisa, Verona, Veneția, Bologna, Cuneo, Napoli, Roma – Fiumicino și Genova.

Strategia companiei este să lanseze rute care nu sunt deservite de marile companii low-cost care operează în țările respective. Exemple pentru țara noastră sunt Wizz Air și Blue Air. Astfel din 21 iunie compania va opera zboruri pe rutele București – Genova, București – Verona (Wizz Air a renunțat la ea), Iași – Cuneo și Iași – Verona.

Citiți și despre super oferta la biletele de avion pe ruta București – Atena, pentru vara aceasta.

Prețul biletelor începe de la 36 euro pe ruta București – Verona. Pentru segmentul București – Genova, prețul biletelor începe de la 46 euro.

Ernest Airlines au promoții la biletele de avion până pe 7 mai inclusiv. Reducerile sunt de până la 20%. Sunt excluse taxele aeroportuare și administrative.

Când achizitionați un bilet de avion de pe site-ul Fly Ernest, introduceți codul de reduceri ERNESTROMANIA. Perioada de călătorie cu prețuri reduse este: 21 iunie – 26 octombrie 2018.

Scopul noii companii aeriene Ernest Airlines este să ajungă cea mai mare companie low-cost din Italia. În momentul de față acolo operează companii precum Ryanair, Easyjet, Blue Air și Wizz Air, printre altele. Investitorul din spatele companiei este un miliardar suedez care a creat jocul Minecraft și pe care l-a vândut lui Microsoft pentru suma de 2,5 miliarde dolari în 2014.

Ernest Airlines a început ca Fly Ernest operaând între Italia și Albania. A continuat prin lansarea de zboruri noi în Italia dar și în Ucraina. A 3-a piață din afara Italiei este România.

Citiți și despre promoția la biletele de avion pe noua rută București – Tel Aviv, a companiei Wizz Air.

Zborurile din București către Verona vor avea loc de 3 ori pe săptămână, luni, miercuri și vineri.

Zborurile din București către Genova vor avea loc de două ori pe săptămână, lunea și vinerea.

Pe ruta Iași – Cuneo, vor exista zboruri de 2 ori pe săptămână, joia și duminica. Prima cursă va avea loc pe 21 iunie. Prețurile încep de la 39 euro.

Zborurile din Iași către Verona vor avea loc de 3 ori pe săptămână, luni, miercuri și sâmbătă, începând cu 23 iunie. Prețul biletelor începe de la 39 de euro.

Biletele de avion pot fi cumpărate on-line de pe site-ul companiei Ernest Airlines.

În acest moment, Ernest Airlines operează doar un Airbus 319 și un Airbus 320. Capacitatea avioanelor este de 141, respectiv 180 pasageri. Anul acesta, compania aeriană va mai primi încă două aeronave Airbus 320.

← Close