Emirates a anunțat un parteneriat cu Stansted Express, Londra

Andrei Beldiman, 19 mai. 2018

Parteneriatul companiei aeriene Emirates cu Stansted Express merge un pas mai înainte. În iunie va fi lansată o nouă rută Emirates, pe cel de-al 7-lea aeroport din Marea Britanie care va face legătura cu Orientul Mijlociu.

Emirates a anunțat un parteneriat cu Stansted Express care oferă pasagerilor bilete de tren între Aeroportul Stansted și centrul Londrei, înaintea lansării noii rute a companiei aeriene în luna iunie.

Astfel, pasagerii care călătoresc cu companii aeriene low-cost, către orice destinație, de pe Aeroportul Londra Stansted, între 25 mai și 6 iunie, vor primi un bilet de tren gratuit din partea Stansted Express între Aeroportul Stansted și centrul Londrei, stațiile din Tottenham Hale sau Liverpool Street.

Citește și despre al 30-lea an consecutiv pe profit pentru Grupul Emirates.

Anunțul ofertei de bilete Stansted Express coincide cu lansarea noua rută zilnică a companiei Emirates de la Londra Stansted spre Dubai, pe 8 iunie.

Emirates va fi prima companie aeriană din Orientul Mijlociu care va opera pe aeroportul popular din nord-estul Londrei.

Richard Jewsbury, vicepreședintele Emirates, UK, a declarat: „Ne așteptăm cu adevărat să sărbătorim lansarea noii rute de la Londra Stansted, în iunie.”

„Pentru a facilita și mai mult călătoria pasagerilor, am colaborat cu Stansted Express pentru a marca ocazia cu bilete gratuite de transport feroviar.”

„Deci, indiferent dacă zburați spre Dubai sau mai departe, cu familia, prietenii sau pentru afaceri, această ofertă vă va ajuta să aveți călătorii lipsite de stres, spre și de la aeroport”.

Citește și despre primele 6 luni de parteneriat între companiile Emirates și FlyDubai.

Stansted va fi cel de-al șaptelea aeroport din Marea Britanie pe care Emirates va opera. Alte locații includ Londra Heathrow, Londra Gatwick, Birmingham, Newcastle, Manchester și Glasgow.

Martin Moran, director comercial, Stansted Express, a adăugat: „Suntem încântați să colaborăm cu Emirates pentru a le oferi clienților o conexiune mai rapidă între Londra și Orientul Mijlociu.”

„Este o plăcere să fim implicați într-o dezvoltare atât de importantă pentru Aeroportul Stansted și așteptăm cu nerăbdare să-i primim pe cei care vor decola cu zborul inaugural”.

← Close