Categories: News

Două aeronave Tarom, unice pe piața de profil, vor intra în flota companiei

Vara va începe cu două aeronave Tarom, nou intrate în flota companiei. Acestea sunt unice pe piața de profil din România.

Două aeronave tip Boeing 737-800 NG (Next Generation) vor intra în exploatarea TAROM, începând cu luna iunie a acestui an.

Plata pentru cele două aeronave tip Boieng 737-800 va începe peste 24 de luni. În acest timp compania Tarom va putea utiliza la capacitate maximă potențialul de transport de pasageri pe rutele existente și alte rute noi.

Citiți despre oferta Tarom pentru vacanța de Rusalii.

Aeronavele au fost achiziționate în leasing operațional de la compania Boeing, pentru o perioadă de 7 ani, în baza evaluării ofertelor primite din piață cu respectarea regulamentului privind încheierea contractelor de achiziţie/mixte de aeronave, aprobat prin decizia Directorului General TAROM.

Aeronavele noi pot transporta până la 160 de pasageri pe o distanță maximă de 2300 de mile nautice (4259.6 km).

Atât onfigurația celor două noi aparate de zbor, cât și performanțele tehnologice vor transmite un mesaj puternic, semnat Tarom, în piața de profil din România.

Sursa: Tarom

La acest moment, Tarom este singura companie din România care cuprinde în flotă aeronave tip Boeing 737-800 NG cu această configurație și utilare premium: 16 locuri la clasa business, scaune echipate cu prize USB, ecrane pentru entertainment montate în tetierele scaunelor și multe alte facilități pentru confortul și plăcerea pasagerilor noștri.

Sursa: Tarom

“Prin reînnoirea flotei, Compania TAROM transmite un semnal vizibil, credibil și puternic în piața de profil. Suntem o companie serioasă, care își construiește atent creșterea în transporturile aeriene.

Citiți și despre bilete de avion dus întors București – Londra de la €149, cu Tarom.

Ne bucurăm foarte mult că în Anul Centenarului Compania TAROM își recapătă aripile. Este o promisiune îndeplinită, atât pentru pasagerii noștri cât și pentru angajații TAROM. Cu toții avem nevoie să credem, din nou, că TAROM se poate reinventa și poate recâștiga un loc onorabil pe piața de profil”, a declarat Directorul General TAROM, Werner-Wilhelm Wolff.

Pentru că România parcurge Anul Centenarului, TAROM aduce o contribuție simbolică celebrării noastre naționale. Aeronavele nou intrate în flota noastră vor purta numele iconice ale personalităților care au contribuit, de-a lungul istoriei, la Unirea românilor: “Mihai Viteazul” și “Alexandru Ioan Cuza”.

Andrei Beldiman

Andrei Cristian Beldiman - video reporter 10 ani de experiență internațională în hoteluri de 4 și 5 stele, cu precădere în Grecia Editor și fotograf în timpul liber Călător, povestitor și explorator

Share
Published by
Andrei Beldiman

Recent Posts

Tehnologii inovative în construcții: Eficientizarea lucrărilor cu echipamente moderne

Într-o lume unde schimbările constante definesc realitatea noastră, tehnologia stă la baza progresului și eficienței…

4 ore ago

Explorând inima Transilvaniei: Un ghid cultural și de aventură

În inima României se ascunde o regiune plină de istorie și mister - Transilvania. Faimoasă…

2 săptămâni ago

Călătorește în Germania la prețuri convenabile

În ultimii ani, călătoriile internaționale au devenit din ce în ce mai accesibile, permițând oamenilor…

4 săptămâni ago

De Ce Este Călătoria cu Microbuzul între Germania și România O Experiență Unică?

Într-o lume în care viteza și eficiența domină adesea modul în care călătorim, a alege…

4 săptămâni ago

Trebuie să joci constant la cazinouri pentru a avea câștiguri financiare?

Majoritatea iubitorilor de jocuri de noroc joacă ocazional și fac acest lucru pentru distracție. Sunt…

2 luni ago

Acest site folosește cookies.