De ce Betano se implică în susținerea sportului?

Aștefănoaiei Cristiana, 22 nov.. 2022

Accesibilizarea jocurilor de noroc online vine cu multe avantaje pentru jucătorii pasionați, dar și cu capcane în care, cei care nu știu prea mult despre joc, pot să cadă ușor. Tocmai de aceea, una dintre cele mai importante responsabilități și obligații, ce revine unor platforme foarte cunoscute, așa cum este și Betano online pariuri, este și aceea de prezenta realist pericolele la care se expun cei care participă necontrolat, ilegal sau exagerat la jocurile de noroc.

 Care sunt pericole implicate în jocul ilegal și iresponsabil la pariuri sau cazino?

A juca la pariuri sportive sau la jocuri de tip cazino este o activitate legală, legiferată și controlată de ONJN sau Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc. Pentru a fi în acord cu legea, operatorii trebuie să dispună de licențe acordate de autoritățile statelor pe teritoriul cărora vor să își desfășoare activitatea. Betano operează în peste 10 țări, de pe două continente și deține o de licență de funcționare pentru România, ale cărei date de identificare se găsesc afișate în partea de jos a paginilor.

Acest gen de divertisment și formă de petrecere a timpului liber se adresează doar celor care au vârsta împlinită de 18 ani, care își deschid un cont și care pot dovedi că au vârsta regulamentară.

Printre aspectele pe care platforma le menționează și amintește mereu utilizatorilor avem:

·      deschiderea unui cont și jocul pe platformă doar dacă au vârsta legală;

·      riscul de a dezvolta dependență;

·      riscul de a pierde bani;

·      posibilitatea de pierde controlul asupra jocului;

·      posibilitatea de a anulate bonusurile în caz de nelegalitate;

·      posibilitatea de pierdere câștigurile obținute în cazul de joc ilegal.

Toate aceste riscuri și pericole se pot transpune în a avea probleme cu jocul și financiare și chiar în afectarea vieții personale și profesionale. Jocurile de noroc sunt în principal o formă de distracție, nu un mijloc de câștiguri sigur sau un mod de viață din care îți poți asigura un trai permanent.

Ce susține Betano?

Betano sponsor oficial pentru Liga 1, inițiatorul și sponsorul principal al Cupei României Betano și sponsor principal al FCSB este un nume care se implică permanent în susținerea practicării sportului, în sprijinirea fair play-ului și a competițiilor sportive curate și corecte.

Compania este unul dintre cei mai importanți operatori de pariuri sportive și casino online, din lume și din România și un promotor constant al performanței sportive. Brandul a mai susținut și alte echipe și sporturi, precum Universitatea Craiova, Liga Națională de Golf, Federația Română de Automobilism Sportiv, ca sponsor al Campionatului Național de Raliuri, luptătoarea Alina Vuc, fotbalistul Narcis Răducan, fostul internațional român Ciprian Marica și pilotul de raliu Simone Tempestini.

În aceste condiții putem spune că Betano este o platformă care promovează, în modalități variate, atât sportul online, cât și sportul practicat pe terenurile de fotbal și atletism și pe pistele de întreceri automobilistice.

Dacă vreți să participați și voi la acest proces, alegeți să jucați pe această platformă.  Serviciile și avantajele oferite jucătorilor sunt numeroase, cu accent pe echilibru și responsabilitate.

Înainte să pleci, te rugăm urmărește AIR24 și pe Google News.

← Close