Cursa Tarom spre Tel Aviv RO151 avea în avion un pasager cu bilet spre o altă destinație

Adrian, 17 mart.. 2019

Cursa Tarom din București spre Tel Aviv avea la bord un pasager cu bilet spre o altă destinație.

Pasagerul s-a urcat în autobuzul greșit și a ajuns la bordul aeronavei RO151. Însoțitorii de zbor au reverificat biletl pasagerului și a fost sesizată problema. Căpitanul a luat decizia

Cursa ROT151 OTP-TLV va suferi o întârziere din cauza unei erori de îmbarcare pentru un pasager


Cursa ROT151 cu destinația Tel Aviv va fi întârziată pe motivul unei erori de îmbarcare, urmată de debarcarea pasagerilor și verificări suplimentare de securitate.
Din cauza unei erori din sistemul de check-in, un pasager al altei companii aeriene s-a îmbarcat la bordul cursei ROT151. Eroarea a fost depistată înaintea de începerea zborului, pasagerul în cauză fiind debarcat.
Cu respectarea normelor și procedurilor în vigoare, comandantul aeronavei a dispus un control de securitate ca urmare a erorii sesizate. Verificările presupun inclusiv debarcarea tuturor pasagerilor.
Nu există nici indicator care să releve factori de risc în acest moment. Verificările sunt regulamentare și reglementate.
Ne cerem scuze pentru întârziere și vă asigurăm că prioritatea companiei TAROM rămâne securitatea și siguranța pasagerilor și echipajelor noastre.

← Close