Categories: News

Cum să învingi la Baccarat (în mod sigur)

Jocul de baccarat este fără discuţie unul dintre cele mai îndrăgite jocuri de masă din oferta oricărui cazino. Întâlnit şi sub denumirea de Punto Banco, în acest joc punctajul cărţilor este hotărâtor.

Se aseamănă foarte tare cu jocul de blackjack dar nu este atât de ofertant că acesta din urmă, ceea ce face din baccarat un joc simplu şi mai ales uşor de învăţat. Dar oricât de simplu ar fi baccarat de învăţat trebuie să ştii câteva tipsuri care să te ajute să te ridici de la masa de joc învingător. Curios să ştii mai multe? Urmăreşte continuarea acestui articol!

Cum să joci baccarat (chiar dacă nu ai mai jucat până acum)

Baccarat este atât de simplu de învăţat încât nu îţi trebuie decât câteva minute pentru a-i deprinde tainele. În primul rând este un joc de cărţi unde trebuie să ştii valoarea fiecărei cărţi astfel încât să intri în dinamica jocului.

Cărţile de la 2 la 9 valorează exact cât scrie pe ele, cărţile mari de decar, valet, damă şi rege sunt creditate cu 0 puncte în timp ce cartea de As este valorificată la 1 punct. Cel mai mare punctaj în acest joc este cel de 9 în timp ce un punctaj de 0 puncte înseamnă că ai baccarat, adică ai pierdut.

Dar cum poţi depăşi cifra 10 cu mai multe cărţi, socoteala este alta. Pentru un punctaj de 2 cifre ca 12 se elimină cifra din stânga şi participi la pariere cu cu cea din dreapta, ceea ce în cazul nostru înseamnă că vei paria pe 2 puncte.

Acum că ştii cum stă treaba cu punctajul este timpul să deprinzi şi pariurile care se pun în acest joc. Intri pe un casino online, alegi jocul de baccarat şi o să constaţi că sunt doar 3, pe dealer, pe jucător şi pe un eventual rezultat de egalitate între cei 2.

Desfăşurarea jocului este simplă, dealerul împarte 2 mâini de câte 2 cărţi, una pentru el şi una pentru jucător. Tu ca şi parior alegi să pariezi pe una dintre aceste mâini adică pe cel care va realiza cel mai mare punctaj în baccarat. Simplu, nu-i aşa?

Jocul de baccarat poate fi învins?

Poate că nu ştii dar orice joc de cazino are o margine de casă. În jocul de baccarat aceasta este de 1% şi poate să fie scăzută simţitor prin aplicarea unei strategii bune de joc. Asta înseamnă că baccarat este totdeauna profitabil pentru cazino, dar pe termen lung.

Pentru tine ca şi jucător baccarat se poate dovedi de învins însă doar pe termen scurt. Chiar dacă te gândeşti să numeri cărţile că în jocul de blackjack cu care seamănă destul de mult, vei constata că nu ai nici un randament.

Pur şi simplu este vorba de inspiraţia de moment pe care o ai atunci când decizi pe cine să pariezi. Dacă pariezi pe dealer 100 de RON şi acesta câştiga, vei încasa doar 95, pentru că orice cazino percepe comision de 5% pe acest pariu.

Dacă pariezi pe jucător aceeaşi sumă de bani vei beneficia de 100 de RON suplimentari, fără nici un comision. Mai există şi posibilitatea de egalitate între cei 2, caz în care dacă ai pariat 100 de RON vei primi în plus 800.

Dar acest pariu are şanse mici să se materializeze, aşa că cele mai uzitate pariuri rămân în continuarea cele pe bancher sau cele pe jucător. Şi o să îţi dăm un tips, cele mai multe pariuri câştigătoare sunt cele efectuate de dealer, aşa ca ţine cont de acest lucru şi pune la cale o strategie bună de pariere.

Care este cea mai bună strategie de pariere în baccarat?

Am stabilit deja că nu poţi să câştigi pe termen lung la baccarat aşa că dacă îţi doreşti acest lucru eşti sortit eşecului. Şi totuşi, ce strategie să aplici în joc astfel încât să te bucuri de experienţa pe care acesta ţi-o aduce?

Oricât ar părea de simplist cea mai bună strategie este să nu priveşti jocul că pe o sursă de venit ci ca pe una de distracţie. Acceptă deci că distracţia costă şi asumă-ţi în acest fel eventualele pierderi financiare din joc.

Este posibil însă să ai parte şi de câştiguri, dacă eşti un jucător norocos şi dacă alegi pariul cu cel mai mic avantaj al casei. Şi cum acest pariu este cel pe bancher, ai toate şansele să bifezi un plus consistent în contul tău de jucător.

Trebuie doar să fii atent la cum fluctuează bugetul astfel încât să obţii distracţia dorită la un cost cât mai mic cu putinţă. Dacă eşti pe plus atunci distracţia vine gratuit, dacă pierzi prea mult consideră că te-ai distrat suficient şi părăseşte jocul.

Care este cel mai bun pariu în baccarat?

Pariul pe jucător aduce o margine de casă de 1,24%, cel pe bancher una de 1,01% în timp ce pariul egalitate este determinat de o margine de casă stabilită la procentul de 14,4%. Da, ar fi minunat să prinzi o mulţime de pariuri pe egalitate, pentru că în acest caz cota de câştig este una de 8 la 1.

Este însă dificil să realizezi acest lucru aşa că îţi rămân disponibile cele 2 variante rămase care sunt şi cele mai optime. Chiar dacă pariul pe jucător nu pare atât de ofertant, în realitate are aceleaşi şanse de materializare ca şi cel pe bancher. Şi dacă prinzi un şir succesiv de victorii pe acest pariu atunci profitul înregistrat este unul destul de frumos.

Dar statisticile spun la unison că cel mai profitabil pariu pe care să îl poţi pune la baccarat rămâne cel pe bancher sau dealer. Şi chiar dacă are ataşat acel procent supărător de 5% taxa, este de preferat să îl cedezi de fiecare dată decât să faci un alt pariu necâştigător.

Deci o să concluzionăm şi o să spunem că cel mai bun pariu pe care să îl joci la baccarat este cel pe bancher. Dar cum doar practica va confirma acest lucru testează-l prudent şi convinge-te personal de acest lucru!

Concluzie

Acum ştii cum să învingi jocul de baccarat aşa că pune în aplicare sfaturile de mai sus. Alege să te distrezi, joacă responsabil şi dacă eşti norocos jocul de baccarat îţi va aduce şi succesul financiar dorit. Mult succes!

 

Adrian

Share
Published by
Adrian

Recent Posts

Care sunt cele mai frecvente greșeli care întârzie rambursarea TVA pentru transportatori?

Rambursarea TVA este un proces esențial pentru transportatori, dar poate fi și unul complicat și…

13 ore ago

Agentii Imobiliare Iasi – Oferte Exclusive de Apartamente si Case in Iasi. Ce ar trebui sa urmaresti cand cauti o agentie imobiliara?

Agentii Imobiliare Iasi - Oferte Exclusive de Apartamente si Case in Iasi. Ce ar trebui…

2 săptămâni ago

Anunt Ziar Acte Pierdute – cum sa declari pierdere usor si fara batai de cap!

Anunt Ziar Acte Pierdute Ce să faci când pierzi acte importante Pierzi acte oficiale? Iată…

2 săptămâni ago

OKalba Turbo – Servicii Profesionale pentru Performanța Maximă a Mașinii Tale

La OKalba Turbo, suntem dedicați să menținem mașina ta în cea mai bună formă. Oferim…

2 luni ago

FBI avertizează oamenii să nu folosească stațiile publice de încărcare a telefoanelor

În ultimul timp, FBI-ul a emis o avertizare importantă pentru consumatori: evitați utilizarea stațiilor publice…

2 luni ago

Scandalul din Aeroportul din Cluj-Napoca: Pasageri lăsați în urmă și acuzații de neglijență

Aeroportul Internațional din Cluj-Napoca a fost martorul unui incident tulburător în care mai mulți pasageri…

2 luni ago

Acest site folosește cookies.