Clipe de panică în Mamaia! Un elicopter, la un pas de tragedie în fața unui club

AIR24 Redacția, 29 apr.. 2018

Incident în parcarea unui club de lux din Mamaia. Elicopterul care a adus un cântăreț la clubul respectiv pentru a susține un concert a fost la un pas de tragedie. Elicopterul s-a dezechilibrat.

Au fost în pericol nu numai oamenii de la bord, dar și un taximetrist care a asistat la acest incident. Taximetristul era să fie spulberat. Artistul Antonis Remos a susținut un concert în clubul respectiv și, din fericire, nu a fost rănit.

„Nimeni nu zice să nu te duci la club cu elicopterul, dar trebuie să te duci undeva unde ai certitudinea că scapi cu viață. Din ce am văzut la televizor, cred că reglementările aeronautice civile în vigoare nu au fost respectate. Dacă a fost lovită vreo persoană, deja avem de-a face cu un accident.

Centrul de investigații al Aviației Civile trebuie să se autosesizeze”, a declarat Sorin Stoicescu, fost șef al Aviației Civile.

Sorin Stoicescu a declarat la Antena 3 că e de părere că ar trebui să fie demarată o anchetă.

Iată momentul în care un elicopter aterizează în fața clubului

Sâmbătă, o tânără a surprins momentul și a pus filmulețul pe Facebook cu următorul comentariu:

„Până să vă arate televiziunile, vă arăt eu aroganța supremă: să aterizezi cu elicopterul în fața clubului la Mamaia. Și.. cât pe ce, să faci și un mic accident”, scrie ea într-o aluzie la momentul de „suspans” al înregistrării video.

În noul videoclip, potrivit ziuaconstanta.ro, se poate observa cum elicopterul zboară foarte jos și oamenii care trec pe stradă trebuie să se ferească de avalanșa de obiecte răvășite de suflul puternic de la elicopter. Doar norocul a făcut ca toată lumea să fie în siguranță.

Pe litoral sunt în aceste zile peste 40.000 de oameni care au venit să se distreze în minivacanța de 1 Mai. Mai bine de jumătate dintre ei sunt străini.

← Close