CEO-ul Companiei United Airlines prins că fura nisip de pe plajele publice

Andrei Beldiman, 03 apr.. 2018

CEO-ul Companiei United Airlines a fost prins furând nisip de pe plajele publice pentru casa lui. Aceasta este în valoare de 6.8 milioane de dolari.

Sursa: Jim Young/Getty

Șeful companiei United Airlines, Oscar Munoz, a trecut prin mai multe controverse în ultimii ani.

De data aceasta este acuzat că a luat nisip de pe o plajă publică din Florida pentru a crea dune de protecție în fața casei sale de 6,8 milioane de dolari, conform First Coast News.

Într-un video primit de WJXT News4Jax de la un vecin anonim, sunt prezentate mașini grele luând nisip de pe plajă și mutându-l în fața casei lui Munoz și a trei dintre vecinii săi. Aceștia au fost identificați ca fiind CEO-ul și președintele website-ului Web.com, David Brown, directorul general al UBS Financial, Chris Aitken, și o femeie pe nume Margaret Conolly.

“Suntem indignați de acest lucru”, a declarat un alt vecin, Bill Hudson, pentru presă. “Este o reflecție proastă asupra întregii comunități că cineva ar fi atât de încrezut încât să fure ceva ce aparține publicului și să-l folosească pentru câștig personal”.

First Coast News afirmă că soția lui Munoz, Catherine și vecinii lor au primit o scrisoare din partea Departamentului pentru Protecția Mediului din Florida pe 28 martie.

Conform acesteia, în urma unei investigații au fost găsite dovezi fotografice privind încălcarea anumitor legi din statul Florida care ar putea duce la sancțiuni și amenzi. Au avut la dispoziție 15 zile să participe la o întâlnire cu statul în această privință.

Plajele din Florida au fost lovite în ultima vreme de uragane care au erodat linia de coastă și au lăsat casele de pe malul mării vulnerabile.

Hudson a declarat pentru WJXT News4Jax că a cheltuit 28.000 de dolari pentru a obține autorizațiile necesare pentru a reconstrui în mod legal dune în fața casei sale, după uraganul Matthew.

“Acești oameni din aceste case au în mod evident mijloace financiare pentru a lupta împotriva DEP”, a spus Hudson. “Va fi interesant să vedem dacă DEP are puterea de a ține partea publicului”.

DEP a declarat pentru First Coast News că “Departamentul se angajează să ajute proprietarii de case să se pună pe picioare după impactul suferit în urma uraganului cât mai repede posibil. Se asigură că în același timp că acțiunile și activitățile de restaurare sunt puse în aplicare pentru protejarea plăjii, a dunelor și a proprietăților private. De asemenea aceste acțiuni respectă regulile și regulamentele de mediu din Florida. Departamentul a lucrat în mod activ pentru a identifica, a investiga și a aborda toate activitățile care nu se desfășoară conform legii și a notificat proprietarii în cazul în care sunt necesare alte acțiuni. ”

Nu este prima dată când Munoz, CEO-ul Companiei United Airlines, este implicat în controverse. El a dat greș cu o scuză publică după ce securitatea l-a forțat pe un client american, Dr. David Dao, să coboare dintr-un avion al companiei. De asemenea moartea recentă a unui câine, după ce un însoțitor de zbor a instruit proprietarii să-l pună în compartimentul de deasupra locurilor din avion, a fost în defavoarea imaginii companiei aeriene.

Descoperiți:

Înainte să pleci, te rugăm urmărește AIR24 și pe Google News.

← Close