Cea mai scumpă vacanță de 1 mai. Un cuplu a plătit 42.500 euro pentru un sejur

Andrei Beldiman, 02 mai. 2018

Un cuplu de români au plătit nici mai mult nici mai puțin de 42,500 euro pentru ceea ce se pare că a fost numită cea mai scumpă vacanță de 1 mai.

Doi români au petrecut un sejur de 7 nopți în capitala opulenței, Dubai.

Sursa: Shutterstock

Buzunarele lor au fost mai goale cu 42,500 euro după vacanța de 1 mai.

Citiți și despre cele mai mari mall-uri din lume.

Cuplul și-a petrecut sejurul într-un apartament situat sub apă, într-un hotel de cinci stele. Se pare că este cel mai scump pachet vândut, cu ocazia vacanței de 1 Mai, de agenția TUI. TravelCenter.

Potrivit datelor furnizate de TUI TravelCenter, cele mai căutate destinații internaționale de 1 Mai sunt Bulgaria, Grecia, Turcia și Spania.

Unii și-au dorit o vacanță exotică.

Astfel destinațiile populare în această perioadă, alese de români, au fost Thailanda, Republica Dominicană, Maldive și Mexic.

„Dacă în urmă cu câțiva ani, turiștii români preferau destinațiile exotice doar în sezonul de vârf, și anume în intervalul noiembrie – martie, acum găsesc motive să călătorească acolo în orice perioada a anului, inclusiv de 1 Mai. Practic, turiștii pot merge în orice luna din an în destinații exotice precum Thailanda, Maldive, Mauritius, Republica Dominicană, Mexic, la tarife începând de la 550 de euro de persoană. Această sumă reprezintă o treime din tariful minim pe care îl plăteau turiștii pentru o astfel de destinație în urma cu 5-6 ani.”, a declarat Cosmin Marinof, directorul de vânzări al TUI TravelCenter.

O vacanță de o săptămână în Dubai, la un hotel de patru stele, cu zbor inclus, costă de la 500 de euro de persoană.

În Thailanda prețurile pornesc de la 550 de euro, iar în Maldive, de la 900 de euro.

Vis a vis de cea mai scumpă vacanță de 1 mai, Cosmin Marinof a declarat:
„Este vorba de un sejur de șapte nopți în perioada 1 Mai la un hotel emblemă al Dubai-ului, Atlantis The Palm, cumpărat de un cuplu de români. Aceștia au călătorit cu avionul la business class, au beneficiat de transfer privat și s-au cazat într-un apartament de lux situat sub apă.”

Citiți și despre cele mai bune oferte pentru vacanța de vară. Prețurile încep de la doar 40 de euro.

Numărul de pachete turistice vândute în această perioadă a crescut cu 10% față de anul trecut. Faptul că ziua de 1 mai a picat într-o zi de marți, față de anul trecut, luni – o prelungire a weekend-ului, nu a constituit un impediment.

← Close