BSDA 2018 Expoziție și Conferință Internațională dedicată Industriei Aeronautice

Andrei Beldiman, 15 mai. 2018

Black Sea Defense & Aerospace, BSDA 2018, va avea loc anul acesta la sediul Romaero, în Băneasa.

La BSDA 2018, cel mai mare târg de profil din Europa de Est, producătorii români din industria de apărare se vor bate cu giganţii mondiali din domeniu pentru contractele cu Ministerul Apărării Naţionale.

Expoziția și Conferință Internațională dedicată Industriei Aeronautice va avea loc între 16 și 18 mai 2018.

Toți cei interesați sunt invitați să se înscrie pe site-ul BSDA și să meargă la Romaero, Blvd. Ficusului, Nr. 44, Sector 1, București.

Este a 7-a ediție a BSDA. Vorbim despre o Expoziție și Conferință Internațională dedicată Industriei Aeronautice, Apărării, Securității Naționale, Securității Cibernetice și Securității Private.

Grupul Fincantieri este unul dintre cei mai mari constructori de nave din lume, lider în inovare și diversificare. Acesta va prezenta soluții navale de top dezvoltate atât pentru ​​sectorul civil, cât și cel militar în cadrul evenimentului.

În perioada 16-18 mai, 150 de companii cu sediul în România vor intra în competiţie cu firme din 25 de ţări care îşi vor expune produsele la Romaero Băneasa.

Printre acestea din urmă se află şi nume celebre ca Airbus Helicopters, Rheinmetall Defence, Elbit Systems, Fincantieri, Damen Shipyards, General Dynamics European Land Systems, Caterpillar Defense, Bell, Lockheed Martin, Raytheon Company, sau Textron Systems Corp. În 2018, cheltuielile pentru achiziţii de echipamente militare sunt de 8,107 miliarde lei (credite de angajament) şi 5,363 miliarde lei (credite bugetare), adică în total 13,470 de lei (2,9 miliarde de euro). Asta în condiţiile în care bugetul total al MApN în 2018 este de 18,164 miliarde lei. Sursa: Adevărul

BSDA 2018 este organizată cu sprijinul oficial al Guvernului României, al Serviciului Român de Informații (SRI) și al Serviciului de Protectie si Paza (SPP).

BSDA 2018 este singura Expoziție din domeniu din România Certificată Oficial de către U.S. Department of Commerce.

Acest eveniment este organizat cu sprijinul Ambasadei SUA la București prin Departamentul Comercial.

Înainte să pleci, te rugăm urmărește AIR24 și pe Google News.

← Close