Broșura Tarom nu promovează Centenarul. Care este reacția Ministrului Finanțelor

Andrei Beldiman, 12 apr.. 2018

Broşura Tarom distribuită în aeronavele TAROM nu spune nimic despre Centenar. Reacția Ministrului Finanțelor este una dură.

Conform Agerpres, broșura Tarom, care este distribuită în toate aeronavele companiei, nu promovează Centenarul. În schimb sunt promovate numeroase locaţii externe. Observând aceste detalii Ministrul Finanțelor a făcut o declarație dură la adresa redactorului șef al publicației.

Broșura Tarom nu promovează Centenarul. Reacția Ministrului Finanțelor este una dură.

“Broşura distribuită în aeronavele TAROM nu spune nimic despre Centenar, iar noi tot promovăm locaţii externe, aşa că îl voi suna pe redactorul şef să îl întreb dacă a auzit de acest lucru.”, a declarat, miercuri, ministrul Finanţelor Publice, Eugen Teodorovici. Declarația a fost făcută în cadrul conferinţei Organizaţiei Patronale a Hotelurilor şi Restaurantelor din România (HORA).

El a adăugat următoarele:
“Ieri m-am întors de la Comisia Europeană. Mă uitam la cursa noastră naţională, la TAROM, mă uitam în acea broşură din scaune. Nici măcar un articol despre Centenar. Tot promovăm locaţii externe. Care este logica?”, a spus Teodorovici.

Şeful de la Finanţe a precizat că a mai avut o discuţie pe această temă cu ministrul Transporturilor şi cu directorul general al TAROM.

El susține că aceștia i-au spus că este vorba despre numere vechi ale revistei. Problema rămâne însă în picioare deoarece numărul revistei, pe care l-a văzut cu o seară în urmă, era un număr nou.

Ministrul finanțelor a adăugat și următoarele:

“Am ridicat problema asta chiar şi cu domnul ministru şi cu şeful TAROM şi mi-au zis că numerele sunt vechi. Aseară chiar era un număr nou. O să o sun pe doamna redactor şef să o întreb dacă a auzit de Centenar. Trebuie să pună în acel document ceva despre România!”

Compania Tarom sărbătorește anul centenarului prin lansarea curselor regulate pe ruta Iași – Timișoara. Există 4 curse săptămânale cu Tarom.
Pe 25 martie, anul acesta, TAROM a devenit prima companie care a primit o diplomă Centenar din partea Consiliului Județean Iași.

Citiți și:

← Close