Blue Air: zboruri de la Cluj-Napoca la Burgas şi Constanța

Aștefănoaiei Cristiana, 11 feb.. 2021

Blue Air anunță noi zboruri de la Cluj-Napoca la Burgas şi Constanța. 
Blue Air plănuiește și un zbor Bucureşti – litoralul bulgăresc.

Cluj-Napoca este la mare distanță de litoralul românesc, iar clujenii fac 10 ore ca să ajungă la mare. În sprijinul lor,  Blue Air anunță două zboruri din luna iunie 2021, atât către litoralul românesc, cât și către litoralul bulgăresc.
Zborurile sunt disponibile pentru rezervare. Prețuri pentru un zbor Cluj – Constanța sau Cluj – Burgas pornesc de la 29,99 euro/segment. Rezervarile includ o schimbare gratuită a datelor de călătorie. 

Ruta Cluj Napoca – Burgas este o premieră pentru piața românească, fiind primul serviciu care leagă Transilvania de litoralul bulgăresc. Mulți turiștii români aleg să meargă la Marea Neagră la vecinii noștri bulgari, datorită prețurilor mai mici decât cele în stațiunile de la noi.

„Lansarea primului nostru serviciu aerian low cost către Burgas este o etapă importantă în strategia noastră de a deveni prima optiune de transport aerian pentru clienții noștri. De asemenea, investigăm posibilitatea introducerii unui serviciu între baza noastră principală din București și Burgas, pentru a oferi o opțiune de călătorie rapidă și la prețuri accesibile între aceste două orașe importante și pentru a conecta Burgas, via București, cu toată rețeaua Blue Air”, spune Krassimir Tanev, Director Comercial Blue Air.

Blue Air va opera două servicii săptămânale între Cluj Napoca și Burgas și Cluj Napoca – București, după următorul program:  

• Miercuri și duminică Cluj 05:00 – Burgas 06:10 Burgas 06:55 Cluj 08:00

• Luni, Vineri Cluj 13:25 Constanta 14:30 Constanta 15:10 Cluj 16:15

← Close