Blue Air relansează ruta București – Bacău, cu prețuri promoționale

Andrei Beldiman, 04 apr.. 2018

Compania aeriană Blue Air relansează zborurile pe ruta București – Bacău. Cursele vor începe să funcționeze de pe 29 aprilie.

Din 29 aprilie, cursele companiei Blue Air, pe ruta București – Bacău, vor fi reluate după 8 ani.

În fiecare săptămână vor fi operate 3 zboruri între capitală, de pe Aeroportul Internațional „Henri coandă”, și Bacău, Aeroportul Internațional „George Enescu”.

Zborurile Blue Air vor opera în fiecare zi miercuri, vineri și duminică.

Acesta este orarul zborurilor Bacău – București cu Blue Air:

  • 0B 2101  – București, ora 22:50 – 23:30 Bacău  – duminică
  • 0B 2102  – Bacău, ora 21:30 – 22:10 București – duminică

 

  • 0B 2101  – București, ora 07:45 – 08:25 Bacău – miercuri și vineri
  • 0B 2102 – Bacău, ora 09:05 – 09:45 București – miercuri și vineri

În ceea ce privește prețul unui bilet, acesta pornește de la 106.99 lei pe segment.

Zborul pe ruta București – Bacău va dura aproximativ 40 de minute. Călătorii vor zbura la bordul aeronavelor Boeing 737 de la bazele Bacău și București conform orarului.

În urma relansării rutei București – Bacău, de către compania Blue Air, pasagerii din zonele din mijlocul Moldovei ( Bacău, Vrancea, Neamț) vor avea oportunitatea de a se conecta prin Aeroportul Internațional „Henri coandă”, din București, către sute de destinații operate de aici.

Anunțul conform căruia va fi relansată ruta București – Bacău, a fost făcut în cadrul unei conferințe de presă. Aceasta a fost susținută de Președintele Executiv, Oana Chelaru, și Directorul General Blue Air, Gheorghe Racaru, la AIGE Bacău.

Rezervați-vă biletele AICI.

Blue Air este o companie română de aviație privată, cu sediul în București. Baza principală a companiei este Aeroportul Internațional Henri Coandă (OTP), principalul aeroport al Bucureștiului.

Progresul considerabil al companiei a culminat în anul 2017 când Blue Air a depășit pragul de 5 milioane de pasageri transportați. Acest lucru a însemnat un nou record personal, cu 70% mai mult față de anul anterior și peste estimările inițiale. După 13 ani de activitate, compania a transportat peste 21 de milioane de pasageri.

Ce părere aveți despre relansarea rutei București – Bacău?

Citiți și despre:

← Close