Blue Air introduce 4 noi rute din ianuarie 2017

Air24, 21 sept.. 2016

Blue Air a anuntat astazi ca va introduce 4 noi rute incepand cu luna ianuarie 2017.

Anuntul a fost facut de companie chiar pe pagina de Facebook.

„Expansiunea companiei noastre continua cu doua zboruri noi din BUCURESTI spre BORDEAUX (in zilele de miercuri si duminica) si COPENHAGA (luni, miercuri și vineri), dar si din IASI spre BERLIN (marti, joi si duminica) si VALENCIA (miercuri si duminica).

Despre acesti patru pasi noi fscuti in intampinarea voastra, Gheorghe Racaru, Director General Blue Air, a declarat astazi: „Ieri am anuntat zborurile catre Tel Aviv, iar astazi avem placerea sa oferim bucurestenilor ocazia sa calatoreasca la Bordeaux, orasul vinului franțuzesc, si Copenhaga, orasul Micii Sirene, iar iesenilor sa descopere Berlin si Valencia.”

Despre Blue Air

Blue Air este prima companie aeriana din Romania cu capital 100% privat. Aceasta s-a lansat in anul 2004 din dorinta de a crea o alternativa de zbor sigura, confortabila, cu un pret accesibil. Blue Air ofera zboruri ieftine spre majoritatea destinatiilor din Europa.

Blue Air detine o flota performanta, piloti experimentati si personal specializat pe toate aeroporturile pe care opereaza.

Rutele sunt variate si preturile accesibile. Clientii companiei se pot bucura de un adevarat rasfat culinar la bord, de un proces de achizitionare a biletelor foarte simplu, de siguranta si securitate atata la sol cat si in aer.

Atat in Romania, cat si in strainatate exista peste 3000 de agentii partener Blue Air, iar pasagerii au la dispozitie un call center non stop. Compania ofera program si servicii de tip myBlue SmartMoney, Grupuri, Corporate, Cargo etc.

Toat flota Blue Air este formata din avioane Boeing 737

– 3 aeronave BOEING 737-300
– 9 aeronave BOEING 737-400
– 5 aeronave BOEING 737-500
– 1 aeronava BOEING 737-700
– 6 aeronave BOEING 737-800

Înainte să pleci, te rugăm urmărește AIR24 și pe Google News.

← Close