Bilete de avion ieftine. Vizitați Dubai, Paris și Larnaca cu prețuri de la 39 ron

Andrei Beldiman, 16 mai. 2018

Bilete de avion ieftine pot fi găsite după o scurtă căutare pe site-ul companiei Wizz Air. Ajungeți din România în unele dintre cele mai frumoase orașe europene, dar și în Dubai, cu prețuri care încep de la doar 39 ron.

Astăzi, 16 mai, după o scurtă căutare pentru bilete de avion ieftine, am descoperit oferte imbatabile. Astfel, începând de la cea mai ieftină, acestea sunt următoarele.

Vizitați trei țări la prețul de una singură.

Sibienii sunt cei mai norocoși. Pentru suma de doar 39 ron pot alege să zboare către Franța, Aeroportul Basel- Mulhouse-Freiburg. Acesta este la scurtă distanță atât de Elveția, cât și de Germania. Biletele de avion pe datele de 28 iunie, 05, 08, 12, 15 și 19 iulie încep de la această sumă. De asemenea pe 24 iunie cresc ușor la prețul de 69 ron.

Sursa: Wizz Air

Tot din Sibiu puteți ajunge în Copenhaga. Prețul biletelor începe de la suma de 69 ron. Achiziționați bilete ieftine în zilele de 25, 27, 29 iunie. Promoția continuă și în luna iulie, în zilele de 02, 04, 06, 09, 11, 16 și 18.

Citiți despre limitele bagajului de mână și de cală la companiile aeriene care operează pe Aeroportul Henri Coandă.

Din București puteți alege zboruri care încep de la 99 ron. Cele mai bune oferte sunt către Torino, Italia, pe 13 iunie, dar și către Larnaca, Ciprus, pe 26 iunie.

Sursa: Wizz Air

Și dacă vorbim de bilete de avion la 99 ron am să adaug cursele Wizz Air pe ruta Cluj – Viena, din datele de 24 iunie și 04 iulie.

Nu uitați, prețurile prezentate sunt pentru o persoană, pe segmentul dus. Prețul include 1 × Bagaj de mână de 10 kg (55 x 40 x 23 cm).

Ofertele companiei continuă cu prețuri extraordinare pentru călătorii care vor să ajungă în capitala opulenței, Dubai.
Alegeți zborurile din datele de 03, 06, 10, 24, 27 iunie și 15 iulie, pentru bilete la doar 179 de ron pe segment dus.

Citiți și despre Dubai Pass – prețuri reduse la cele mai mari atracții din Dubai.

Sursa: Wizz Air

Vacanța în Franța începe cu bilete de avion ieftine. Plătiți doar 149 ron pe un zbor din București către Paris Beauvais-Tillé, la nord de Paris.

Pentru mai multe detalii despre bilete, modalități de plată și alte rute la tarife mici, consultați site-ul companiei Wizz Air.

Vă dorim vacanță plăcută.

← Close