Bătălia Timișoara – București, Ryanair umilește TAROM cu prețuri de la 9.99 euro pe segment. Blueair cel mai bun preț

Adrian, 22 aug.. 2020

Ryanair a lansat de la reluarea zborurilor oferte greu de refuzat chiar și pe cursele locale. Un bilet spre Timișoara de exemplu costă 14 euro, fară bagaj de cală. În timp ce TAROM vinde un bilet la 55 euro, dar cu bagaj de cală și loc înclus. În unele zile zborurile Timișoara – București și retur au pe segment chiar prețuri de 9.99.

Promoțiile Ryanair pe cursele locale, lovesc TAROM din plin

Pasagerii care doresc să vină doar câteva zile într-unul din orașele în care opereaza Ryanair, au posibilitatea să economisească bani cu promoția de 14 euro per bilet, 28 de euro dus-întors pe cu cursa Timișoara (TSR) – București (OTP) și retur.

La această sumă compania oferă doar un bagaj mic de cabină, un rucsac mai precis, fară bagaj de cală, iar ofera se pretează perfect pentru cei care vin doar în scopuri de afaceri și eventual se întorc în aceeași zi.

Dacă alegeți să vă luați și bagaj de cală și optați pentru pachetul Plus, iată ce include.

Ryanair Plus Timișoara – București și retur

Include un bagaj de cală de 20 kg

  • 1 bagaj micTrebuie să încapă sub scaun (40cm x 20cm x 25cm)
  • Loc rezervatAnumite rânduri sunt disponibile
  • Bagaj de cală de 20 kgLasă bagajul ghișeul de check-in
  • Check-in gratuit la aeroportPână la 40 de minute înainte de zbor
  • Preț: 29.52 euro per bilet sau 99 de euro dus-întors.

Program de zbor și zilele de operare

Până în 25 octombrie Ryanair operează zboruri pe ruta Timișoara – București și retur, în zilele de Luni, Vineri și Duminică.

Timișoara – București cu Ryanair într-o zi de duminică

Zborurile de luni și vineri au ca program de zbor în septembrie plecarea din Timișoara la ora 8:00 și sosire în București la ora 9:00.

Returul este în zilele de luni și vineri, la ora 6:30 cu sosire în Timișoara la ora 7:35.

Duminica programul nu este atât de matinal, zborurile sunt programate din Timșoara la ora 14:40, iar returul din București la ora 13:10.

Ce prețuri are TAROM pe ruta Timișoara – București și retur

TAROM stagnează și preferă să-și țină avioanele în hangar, dar asta este o altă discuție. Pe ruta cu care concurează nu doar cu Ryanair ci și Blueair, care are și ea prețuri foarte bune pe ruta Timișoara – București și retur, TAROM taxează 1 pasager cu un bilet dus-întors la prețul de 114,23 euro.

Timișoara – București cu TAROM

Avantajul călătoriei cu TAROM este pentru pasagerii care doresc să stea mai multe zile și au nevoie de bagaj de cală. Deocamdată vă reamintim că serviciil de catering incluse în prețul biletului TAROM sunt suspendate, se oferă doar apă la bord.

Ryanair vă dă posibilitatea să cumparați anmite produse la bord, inclusiv mâncare.

Un alt avantaj al curselor cu TAROM este programul de zbor, compania națională are mai multe zboruri pe zi.

Ce prețuri are Blueiar?

Nici Blueair nu se lasă ma prejos, altfel un bilet dus-întors de la Timișoara la București costă 227 lei fară bagaj de cală sau servicii la bord. Dacă optați să zburați cu Blueair pe această rută și aveți nevoie de bagaj de cală, prețul ajunge la 261 lei lei.

Timisoara Bucuresti cu Blueair
Timisoara Bucuresti cu Blueair

Astfel, cel mai avatanjos plan tarifar și cele mai bune promoții pe ruta Timișoara – București și retur, le are Blueair care oferă aceleași servicii ca TAROM, dar la jumătate de preț.

← Close