Alertă cu bombă în București Clădirea B din Oregon Park unde are și Europa FM sediu evacuată

Adrian, 23 feb.. 2022

Alertă cu bombă în sectorul 2 din București, sediul clădirii B din Oregon Park a fost evacuat. În clădirea aceasta pe lângă multinaționalele care-și au sediul acolo se află și postul de radio Europa FM. Narcis Roșioru, un angajat al companiei a postat pe contul său de socializare un video în care arată cum este clădirea evacuată.

UPDATE FINAL –  Alerta cu bombă s-a dovedit a fi falsă. Poliția caută apelantul pentru a-l sancționa, însă sunt slabe șanse ca acesta să fie găsit.

UPDATE, ora 14:16 – Alerta cu bombă a fost anunțată printr-un telefon anonim la ora 13:00. O persoană care este acum căutată de poliție a dezvălui că în clădirea în care se află și postul de radio Europa FM s-ar afla o bombă. În acest moment specialiștii SRI și Antitero fac verificări.

Alertă cu bombă în Oregon Park
Alertă cu bombă în Oregon Park. Foto: AIR24
Alertă cu bombă în Oregon Park
Alertă cu bombă în Oregon Park

UPDATE, ora 14:03 – Vin pe fluxurile de știri imagini de la fața locului Oregon Park București evacuat.

UPDATE – Narcis Roșioru transmite pe pagina sa de Facebook că alerta cu bombă ar fi falsă! Oficiale nu au fost trase încă concluzii.

Europa FM confirmă alerta cu bombă pe site și anunță că programul postului de radio va fi modificat.

Alertă cu bombă la Oregon Park, Pipera. Ne cerem scuze! Din acest motiv, programul Europa FM se modifică. Vă mulțumim pentru înțelegere!

Nu sunt cunoscute prea multe detalii ce este cert este  că întreag clădire a fost evacuată iar la fața locului sunt deja echipele SRI, anti tero, poliție și echipaje de prim ajutor.

Clădirea urmează a fi inspectată pentru verificări.

Știre în curs de actualizare!

Bucureștiul se confruntă tot mai des  cu alerte cu bombă

Alerta cu bombă din Oregon Park de astăzi este o alta dintr-o serie destul de mare. Recent mall-uri precum Băneasa mall, Park Lake au fost evacuate din același motiv. Nici clădirile autorităților n-au scăpat de apelurile false, Curtea de Apel București a fost evacuată recent to din cauza unei alerte care s-a dovedit a fi falsă.

SRI transmite că fiecare solicitare trebuie tratată cu seriozitate și că este necesar să fie efectuate verificări. Iminenta unui pericol de acest gen trebuie tratată cu seriozitate.

VIDEO: Narcis Roșioru / Facebook

← Close