Categories: News

Alegeți Wizz Air Pilot Academy pentru a obține licența de pilot comercial

Compania aeriană Wizz Air lansează în România programul “Pilot Academy”. Acest program oferă oportunitatea unică de a obține licență de pilot comercial.

Persoanele cu puțină sau fără experiență de zbor au posibilitatea de a aplica pentru noul program al companiei Wizz Air. Puteți obține licența de pilor comercial și perspectiva de a lucra ca pilot la Wizz Air.

În cadrul “Pilot Academy”, școlile de piloți contractate vor oferi cursuri de înaltă calitate, urmând standardele Wizz Air. În același timp compania va susține cadeții înscriși în program, dacă aceștia dovedesc că îndeplinesc anumiți termeni și condiții, prefinanțând o parte semnificativă a taxelor de școlarizare. Astfel Wizz Air va încerca să le ușureze lansarea în carieră. Obiectivul “Wizz Air Pilot Academy” este de a le oferi absolvenților de succes ai programului, angajarea pe poziția de co-pilot în cadrul companiei.

În prezent programul colaborează cu două școli, Tréner Kft în Nyiregyháza, Ungaria și Egnatia Aviation în Kavala, Grecia. Cursurile urmează să înceapă în lunile iulie și septembrie cu Egnatia și în noiembrie cu Tréner Kft.

“Wizz Air nu solicită taxe de recrutare, însă școala de piloți locală selectată poate solicita o taxă pentru acoperirea costurilor. În scrisoarea de invitație pentru recrutare, veți găsi o descriere detaliată a ceea ce trebuie să aduceți. Vi se va solicita cu siguranță să aduceți cazierul judiciar, un act de identitate valid, o diplomă sau o adeverință de absolvire a celui mai recent nivel de studii, un certificat aeromedical Clasa 1 și un chestionar financiar Wizz Air completat.

Meseria de pilot de avion necesită anumite condiții medicale. Obținerea unui certificat medical Clasa 1 este dovada că îndepliniți toate cerințele medicale.

Evenimentul de recrutare constă într-un proces alcătuit din două etape. Primul eveniment de selecție va dura 1 sau 2 zile (durata exactă va fi inclusă în scrisoarea dumneavoastră de invitație). După trecerea cu succes de prima selecție, cel de-al doilea eveniment de selecție va dura 1 zi, însă rețineți că este posibil ca cele două evenimente să nu fie planificate în zile consecutive. De asemenea, locul de desfășurare al celor două evenimente poate fi diferit.

În prima zi de selecție vi se vor testa abilitățile printr-un test de aptitudini scris, printr-un test psihologic și veți participa la un scurt interviu în care va trebui să vorbiți despre dumneavoastră. Evenimentul se va desfășura în limba engleză.

La cea de-a doua selecție, vă veți întâlni cu reprezentanții Wizz Air. Ziua de selecție va fi alcătuită din două părți: un exercițiu de grup și un interviu motivațional personal. Evenimentul se va desfășura în limba engleză.”

Sursa: Wizz Air

Pentru cei interesați puteți aplica chiar acum la adresa de mai jos, unde veți găsi și mai multe informații despre “Pilot Academy”.

Aplicați AICI pentru Wizz Air “Pilot Academy”.

Andrei Beldiman

Andrei Cristian Beldiman - video reporter 10 ani de experiență internațională în hoteluri de 4 și 5 stele, cu precădere în Grecia Editor și fotograf în timpul liber Călător, povestitor și explorator

Share
Published by
Andrei Beldiman

Recent Posts

Tehnologii inovative în construcții: Eficientizarea lucrărilor cu echipamente moderne

Într-o lume unde schimbările constante definesc realitatea noastră, tehnologia stă la baza progresului și eficienței…

o zi ago

Explorând inima Transilvaniei: Un ghid cultural și de aventură

În inima României se ascunde o regiune plină de istorie și mister - Transilvania. Faimoasă…

2 săptămâni ago

Călătorește în Germania la prețuri convenabile

În ultimii ani, călătoriile internaționale au devenit din ce în ce mai accesibile, permițând oamenilor…

4 săptămâni ago

De Ce Este Călătoria cu Microbuzul între Germania și România O Experiență Unică?

Într-o lume în care viteza și eficiența domină adesea modul în care călătorim, a alege…

4 săptămâni ago

Trebuie să joci constant la cazinouri pentru a avea câștiguri financiare?

Majoritatea iubitorilor de jocuri de noroc joacă ocazional și fac acest lucru pentru distracție. Sunt…

2 luni ago

Acest site folosește cookies.