Air Malta va zbura direct către România începând cu luna mai

Andrei Beldiman, 24 apr.. 2018

 

Air Malta a adăugat o altă destinație rețelei sale de rute și va începe să opereze un zbor săptămânal spre București. Aceste noi zboruri regulate, care de ani de zile au fost operate de Air Malta ca serviciu charter, au fost aduse acum la stadiul de zboruri programate.

Zborurile programate spre București vor începe de la data de 17 mai 2018.

Tarifele Go-Light pe un segment încep de la doar 39 de euro. Paul Sies Air, șeful departamentului comercial al companiei AirMalta, a declarat:

„Serviciul nostru nou pentru capitala României este o altă realizare în ceea ce privește conectarea insulelor malteze cu orașele mari. De ani de zile, compania noastră a operat servicii de charter la București împreună cu partenerii noștri de călătorie. Piața este acum suficient de matură pentru serviciile regulate. Introducerea acestui nou serviciu urmează strategia noastră actuală de creștere, care ne va permite să facem parte din noi piețe. Noi lucrăm din greu pentru a face acest lucru și toate celelalte noi rute, un succes.”

Zborurile săptămânale din Malta către București Otopeni vor avea loc în fiecare zi de joi.

  • Zborul KM4526: Malta 12:45 – București 15:55
  • Zborul KM4527: București 16:45 – Malta 17:55

Președintele companiei Air Malta, Charles Mangion, a adăugat:

„Aceasta este o veste bună pentru clienții Air Malta, care au acum ocazia să viziteze Bucureștiul și România utilizând serviciile Air Malta. Anunțul de astăzi este încă un pas înainte în strategia de conectare a Maltei cu restul Europei și de a deveni cu adevărat „compania aeriană a Mediteranei”. Împreună cu partenerii noștri, operatorii de turism, agențiile de voiaj și celelalte părți interesate, compania aeriană muncește din greu pentru a umple la capacitate maximă aeronavele. Astfel ne dorim diversificarea oportunităților turistice și sprijinirea altor sectoare economice importante pentru dezvoltarea Maltei.”

Ministrul turismului, Hon Konrad Mizzi, a declarat:

„Cu un program ambițios, Air Malta va opera peste 4.000 (+ 30%) mai multe zboruri decât anul trecut. Continuăm să lucrăm la strategia noastră de creștere și extinderea rețelei Air Malta. Noile rute și frecvențele adăugate destinațiilor populare aduc insulelor malteze noi oportunități de turism, economice și culturale în beneficiul comunității locale.”

← Close