A fost deschisă noua zonă de check-in de pe Aeroportul Stansted

Andrei Beldiman, 04 mai. 2018

Proiectul de transformare de pe Aeroportul Stansted Londra atinge un nou punct de referință prin deschiderea zonei remodernizate de check-in.

Noua zonă în care pasagerii trec prin procesul de check-in a fost o investiție în valoare de 600 de milioane de lire sterline.

Primele opt birouri hi-tech pentru check-in au fost deschise. Vor urma încă 22 de astfel de birouri care vor intra în funcțiune în acest an. Acestea vor facilita desfășurarea acțiunilor de check-in a numărului de pasageri, aflat în creștere.

CitiÈ›i È™i despre primul zbor al companiei Wizz Air UK, pe ruta BucureÈ™ti – Londra.

Birourile fac parte din prima fază a lucrărilor, care includ, de asemenea, upgrade-uri la aerodrom, parcări și zonele de așteptare. Scopul este acela de a crea mai mult spațiu pentru pasagerii din salonul de așteptare a terminalului de plecare.

Paul Willis, directorul de transformare Stansted din Londra, a declarat: “Suntem încântaÈ›i să ajungem în această etapă majoră din programul nostru de transformare. Am muncit din greu de la sfârÈ™itul anului trecut. A fost fantastic să vedem că proiectul se îndepărtează de etapa de planificare È™i începe să prindă viață.”

El a adăugat că în următorii ani întregul terminal principal va trece prin schimbări majore.

Scopul final este un aspect nou și o nouă zonă de check-in care se va întinde pe întregul terminal.

“Aceasta va oferi pasagerilor o călătorie mai intuitivă È™i mai uÈ™oară prin aeroport È™i va oferi flexibilitate pentru a ne permite să găzduim noi companii aeriene, pe măsură ce ne dezvoltăm ca aeroport.”

El a declarat că proiectul de față, atunci când va fi terminat, în 2022, va surprinde, într-un mod foarte plăcut, pasagerii, companiile aeriene și personalul de la sol.

Etapa a doua a proiectului de transformare va consta în construcția unei clădiri destinată sosirilor. Aceasta va costa 130 milioane de lire sterline și va fi deschisă în 2020.

Când transformarea completă va fi finalizată în 2022, Aeroportul Stansted va fi singurul aeroport din Regatul Unit care va opera terminale dedicate sosirilor și plecărilor.

Înainte să pleci, te rugăm urmărește AIR24 și pe Google News.

← Close