7 Rute low-cost inaugurate de WizzAir luna aceasta

Andrei Beldiman, 26 mart.. 2018

Compania aeriană WizzAir lansează luna aceasta 7 rute low-cost din Atena. Destinațiile sunt București, Cluj-Napoca, Budapesta, Sofia, Katowice, Vilnius și Chișinău.

Sursa: CraiovaForum

Conform WizzAir.Com, compania aeriană a marcat astăzi începerea operațiunilor din capitala Greciei. De asemenea au fost lansate 7 rute noi spre Polonia, România, Ungaria, Bulgaria, Lituania și Moldova.

Cele mai noi rute low-cost WIZZ au fost lansate cu un program convenabil și tarife care încep de la 14,99 euro pe segment.

În cadrul celei mai mari etape de extindere WIZZ, până în prezent, compania aeriană inaugurează Atena ca destinație nouă în rețeaua sa aflată mereu în creștere. Astfel compania oferă clienților greci și vizitatorilor lor servicii de călătorie cu adevărat accesibile. Continuând investițiile și diversificarea rețelei sale din Grecia, WIZZ va inaugura în curând 2 alte rute din Atena către Londra Luton, în aprilie, și către Kutaisi, în luna mai.

În total, aproape o jumătate de milion de locuri sunt disponibile la vânzare pe wizzair.com pentru zboruri spre / de la Aeroportul Internațional din Atena în 2018. Astfel compania aeriană dorește să răspundă cererii în continuă creștere vis a vis de biletele low-cost.

„Astăzi marchează o etapă importantă în expansiunea noastră europeană, prin începerea operațiunilor de la Aeroportul Internațional din Atena și inaugurarea a 7 rute în luna martie. Așa cum am anunțat deja, noi continuăm să creștem și să diversificăm rețeaua noastră cu alte două servicii începând cu anul acesta, către Londra Luton și Kutaisi. Programarea convenabilă a zborurilor noastre, sistemul ușor de rezervare on-line de la wizzair.com și flexibilitatea maximă a produsului nostru vor satisface cu certitudine toate nevoile pasagerilor din Grecia „

A declarat Sorina Ratz, șef adjunct al Corporate Communications la Wizz Air.

„Wizz Air își menține promisiunile de a face călătoria cu avionul, la prețuri accesibile, o experiență grozavă, pentru mai mulți oameni. Scopul nostru este de a stimula traficul și industria turismului cu cele mai mici tarife. De asemenea contribuim la economiile comunităților pe care le deservim și ne angajăm să oferim călătorilor noștri cele mai bune călătorii.”

Rețeaua WIZZ din Grecia include acum 18 rute către 9 țări, disponibile din 6 aeroporturi din Grecia. Două noi servicii urmează să înceapă în acest an, de la Salonic la Iași și Viena.

WIZZ continuă să crească în întreaga Europă. Rămâne în continuare angajat în îmbunătățirea experienței clienților săi și astfel câștigă încrederea și loialitatea lor. Între martie și iulie 2018, un total de 21 de aeronave vor fi alocate bazelor sale europene. Acestea vor sprijini 700 de plecări săptămânale suplimentare și începerea a 70 de noi servicii în întreaga rețea.

Expansiunea actuală a companiei, până în vara anului 2018, reprezintă o investiție de peste 2 miliarde de dolari. 700 de profesioniști din aviație se alătură echipei WIZZ pentru a contribui la creșterea succesului companiei. Numai în ultima săptămână, în Marea Britanie și Polonia, au fost alocate 3 noi aeronave și un număr total de 17 rute.

Mai multe detalii despre călătoriile WIZZ în jurul Europei și despre marea expansiune, găsiți pe pagina de Facebook a companiei. Urmați #WIZZaroundEurope și veți descoperi multe surprize și concursuri distractive.

Noile rute low-cost din Atena:

  • Către România, București – luni, miercuri, joi, vineri, duminică – zilnic în perioada 15 iunie – 15 septembrie
  • Către România, Cluj-Napoca – miercuri și duminică
  • Către Ungaria, Budapesta – luni, miercuri, vineri și duminică
  • Către Bulgaria, Sofia – luni, miercurim joi, vineri și duminică – zilnic în perioada 15 iunie – 15 septembrie
  • Către Polonia, Katowice – miercuri și sâmbătă
  • Către Lituania, Vilnius – marți, joi și sâmbătă
  • Către Republica Moldova, Chișinău – miercuri și duminică

Pe aceeași temă:

← Close