5 jocuri de păcănele online care te vor plimba în timp și spațiu

Adrian, 14 sept.. 2023

Un farmec major al internetului este că poți călători virtual în orice loc de pe Terra. O poți face fie cu ajutorul unui program precum Google Street View, fie prin intermediul jocurilor. De exemplu, acțiunea păcănelelor online te poartă prin toată lumea.

Elocvente în acest sens sunt următoarele cinci sloturi:

Gonzo’s Quest

Povestea acestui joc îl are în prim plan Gonzalo Pizarro, un faimos conquistador spaniol care a pornit în căutarea orașului pierdut Eldorado, în America de Sud. Grafica este în concordanță deplină cu însemnătatea misiunii, unele pictograme având porțiuni aurite. În stânga ecranului este chiar Gonzo, care urmărește mișcarea rolelor, sperând să obțină cât mai multe simboluri Wild și Scatter.

Grila are 5 role și 3 rânduri. Pictogramele sunt gravate pe blocuri de piatră. După o combinație câștigătoare, blocurile componente se sparg, iar în locul lor cad altele. Fiecare câștig consecutiv crește multiplicatorul cu o unitate, până la 5x.

2 Kings of Africa

Din America de Sud, ne mutăm pe continentul african, pentru a face cunoștință cu cei care stăpânesc jungla. Există 5 contoare: elefantul, papagalul, leopardul, leul și gorila. De fiecare dată când unul dintre aceste simboluri formează o combinație câștigătoare, este contabilizat numărul de pictograme incluse în câștig.  Când se bifează toate cele 9 spații, beneficiezi de o secvență specială care are în centru animalul respectiv.

Câștigurile sunt obținute prin alinierea a 5 sau mai multe simboluri identice, cât timp ele sunt în contact între ele pe verticală sau orizontală. „Copacul vieții” este simbol Wild în jocul de bază.

Egypt Sky

Din călătoria noastră virtuală nu putea lipsi destinația Egipt. Păcănelele egiptene sunt printre cele mai populare sloturi online România, iar acest joc este unul de top. Simbolurile care se succed pe role „vorbesc” despre războaiele din acele vremuri, prin vasele puse în mișcare de vâslași și carele de luptă trase de cai.

Cinci simboluri Scatter (oaza din deșert) plătesc cel mai mult. De asemenea, inițiază secvențe de rotiri extra. Faraonul și Cleopatra sunt alte două simboluri valoroase, în timp cu Crucea lui Ankh este Wild. Pe grilă apare și scarabeul, o pictogramă nelipsită din sloturile cu tematică egipteană.

Pearls of India

„Pearls of India” este unul dintre sloturile în care apare Rich Wilde, personaj popular din lumea jocurilor de cazino. Exploratorul străbate Pământul în lung și în lat în căutarea comorilor ascunse de civilizațiile străvechi. În acest „episod”, el ajunge în India.

Este un slot cu multe secvențe speciale. Toate simbolurile templu apărute pe role sunt colecționate până la declanșarea unui joc special, în care ai de ales între trei temple care au valori cash diferite. În jocul „Statuia lui Vishnu”, ai posibilitatea de a încerca să iei perlele din mâinile statuii. Numărul de perle luate stabilește premiul. În jocul „Roata lui Brahma”, ai posibilitatea să rotești trei inele pentru a putea primi un simbol identic. În jocul „Zidul lui Shiva”, cauți comori ascunse într-un zid. 

Taste of China

Bucătăria chinezească este printre cele mai apreciate din lume. Imaginile din slotul „Taste of China” sunt cele pe care le găsești de obicei în orice restaurant asiatic: felinarele, yoghinul, fata în costum tradițional, evantaiul, floarea de lotus și dragonul fiind la putere. Pictogramele „cu specific” sunt bolul cu mâncare și ceainicul cu cești în care este turnat, probabil, un ceai de ghimbir.

Cei doi peștișori aurii reprezintă simbolul Scatter, care îți aduce extra învârtiri dacă apare în minim trei exemplare pe ecran. Grila este plasată într-o piață în care se găsesc cele mai gustoase fructe, legume și condimente.

← Close