14 ani sărbătoriți cu o reducere Wizz Air de până la 30%. Locuri limitate

Andrei Beldiman, 18 mai. 2018

Vacanța începe cu o reducere Wizz Air de până la 30% pentru toate biletele de avion. Compania aeriană sărbătorește 14 ani de la lansare.

Wizz Air este una dintre companiile aeriene cu cea mai rapidă creștere din Europa și liderul companiilor de low-cost din Europa Centrală și de Est. Sărbătorește astăzi cea de-a 14-a aniversare a companiei cu două zile speciale de reduceri. Pasagerii Wizz Air se pot alătura și ei acestei celebrări și pot descoperi cele 141 de destinații de-a lungul întregii rețele având o reducere de până la 30%, valabilă pe toate rutele, pentru rezervări noi, realizate până pe 19 mai, la miezul nopții.

Cumpărați bilete de avion Wizz Air, cu 30% reducere pe 18 și 19 mai.

În cursul ultimului an, WIZZ a atins obiective marcante. În același timp își continuă creșterea cu mai mult de 24% pe an. A transportat 30 de milioane de pasageri. Aceștia beneficiază de cele mai mici tarife, un sistem de rezervare ușor și servicii excelente la bordul aeronavelor. În plus, compania trece în prezent prin cea mai mare creștere operațională din istoria sa. Un total de 21 de aeronave au fost alocate bazelor sale europene în numai 17 săptămâni. Acest lucru înseamnă adăugarea a 70 de noi servicii, dar și alte 700 de plecări săptămânale suplimentare în rețeaua deja extinsă.

Trei noi destinații au fost inaugurate în 2018 – Atena, Harkiv și Viena. Mai mult, Wizz Air a început oficial operațiunile companiei sale din Marea Britanie pe 3 mai 2018. Sediul este pe aeroportul din Londra Luton.

Wizz Air a continuat, de asemenea, să sprijine comunitățile în care operează. A fost adăugat un semi-maraton Wizz Air în Katowice. Și-a extins cu încă cinci ani titlulul de sponsor pentru Budapest Half – Marathon.

Linia aeriană acordă și tinerelor talente oportunitatea de a-și testa aptitudinile în cadrul competiției anuale de studii de caz WIZZ Youth Challenge, aflată la cea de-a doua ediție.

În prezent, flota Wizz Air este formată din 96 din aeronave Airbus A320 și A321. Este una dintre cele mai tinere din Europa. Transportă pasageri prin rețeaua sa diversă din Europa și dincolo de ea, de la Tromso, unul dintre cele mai nordice puncte, și până în Dubai, în sudul îndepărtat. Wizz Air continuă să crească, la fel și echipa sa de profesioniști cu aproape 800 de noi angajați în ultimul an. Echipa de profesioniști în aviație este formată acum din aproape 4.000 de persoane din 45 de țări. Oferă servicii superioare la bordul aeronavelor, precum și servicii inovatoare personalizate, cum ar fi Flexible Travel Partner sau Fare Lock.

Un nou centru de training Wizz Air va fi deschis până la sfărșitul anului 2018.

József Váradi Chief Executive Officer la Wizz Air declară:

“Suntem încântați să sărbătorim cea de-a 14-a aniversare împreună cu pasagerii noștri, oferind două zile prețuri și mai mici decât de obicei. În ultimii 14 ani, echipa noastră puternică și dedicată a oferit ocazia de a descoperi Europa și nu numai la tarifele reduse practicate de companie. Wizz Air conectează acum 141 de destinații spre 44 de țări, iar Viena, Atena și Harkiv, sunt noile noastre destinații. Împreună cu echipa WIZZ așteptăm cu nerăbdare următoarea etapă din scurta istorie a companiei de până acum: sosirea aeronavei cu numărul 100.”

*Reducerea se aplică tarifelor, inclusiv taxele și tarifele non-opționale și a unui bagaj mic, de cabină. Reducerea este valabilă numai pentru rezervările noi, efectuate pe wizzair.com sau prin intermediul aplicației mobile, în zilele de 18 și 19 mai.

← Close