Wizzair deschide rute din București spre Zakynthos și Corfu

Adrian, 22 ian.. 2021

Wizzair a anunțat astăzi două noi rute de la București spre Zakynthos și Corfu, cu două zboruri/săptămână, marțea și sâmbăta, care vor fi operate către aceste destinații însorite între 15 iunie și 15 septembrie 2021. Tarifele încep de la 149 RON** iar biletele sunt deja disponibile online pe wizzair.com și prin intermediul aplicației pentru mobil.

Aceste noi rute se adaugă celor trei servicii deja existente operate de la Aeroportul Otopeni către stațiunile grecești, destinații populare de vacanță pentru români. Astfel, pasagerii din București și împrejurimi vor putea călători cu Wizz Air către cinci destinații de vacanță din Grecia în această vară: Heraklion, Mykonos, Santorini, Zakynthos și Corfu.

Grecia este bogată în cultură și peisaje superbe, fiind preferată de turiștii din întreaga Europă pentru plajele sale relaxante, natura minunată și ospitalitate. Renumită pentru viața de noapte activă și pentru plajele sale minunate, insula Zakynthos este o destinație excelentă pentru toate vârstele și gusturile. În afară de frumusețile sale naturale, Zakynthos are și o cultură veche și bogată, influențată mult de venețieni.

Cea mai cosmopolită insulă din Marea Ionică, Corfu, a fost printre primele insule grecești care s-au deschis turismului. Cu un oraș uimitor cu arhitectură venețiană, numeroase atracții turistice și plaje minunate, insula Corfu se bucură de mii de vizitatori în fiecare an. Nu în ultimul rând, bucătăria din Grecia este o adevărată încântare pentru simțuri.

Wizz Air continuă să fie în avangarda repornirii industriei spunând „da zborului” și implementând măsuri stricte de sănătate și igienă pentru a proteja pasagerii și echipajul.

În timp ce filtrele HEPA ale tuturor aeronavelor Wizz Air filtrează deja 99,97% din virușii și bacteriile din aer, noile protocoale ale Wizz Air sunt compatibile cu recomandările de distanțare fizică, asigură un mediu ultra-curat la bord și reduc orice interacțiune umană neesențială și contactul fizic, astfel încât pasagerii WIZZ să se simtă în siguranță pe parcursul călătoriei spre destinație.

Pentru un sentiment de siguranță, Wizz Air le recomandă pasagerilor să adauge WIZZ Flex la rezervare, ca o măsură suplimentară de protecție. Procedând astfel, pasagerii pot alege să călătorească la o altă dată sau către o altă destinație și au opțiunea de a-și anula zborul cu până la 3 ore înainte de plecare fără nicio taxă și de a primi 100% din tariful original rambursat imediat sub formă de credit de companie.

Andras Rado, Senior Corporate Communications Manager la Wizz Air, a declarat:

„Suntem bucuroși să anunțăm extinderea rețelei noastre de rute din România către Grecia cu două noi destinații de vacanță captivante. Cu noile rute de la București la Zakynthos și Corfu, aducem mai multe oportunități de călătorie pentru români, care se pot bucura de tarife ultra-reduse și pot călători în siguranță către destinațiile lor preferate de vacanță la bordul aeronavelor noastre moderne. Așteptăm cu nerăbdare să întâmpinăm la bord primii pasageri către aceste frumoase stațiuni de plajă.”

CELE MAI NOI RUTE WIZZ AIR DIN BUCUREȘTI

RutăZile de operarePerioadaTarife de la**
București – Zakynthosmarți, sâmbătă15 iunie – 15 septembrie 2021149 RON
București – Corfumarți, sâmbătă15 iunie – 15 septembrie 2021149 RON
← Close