Wizz Air amână lansarea rutei Abu Dhabi cu 2 săptămâni

Adrian, 11 sept.. 2020

Wizz Air a transmis că amână lansarea rutei București – Abu Dhabi cu 2 săptămâni din cauza restricțiilor de călătorie. Astfel, compania estimează într-o informare oficială că ruta va fi lansată pe 16 octombrie 2020. Pasagerii care au rezervat zboruri mai devreme de această perioadă vor fi notificați pe email pentru rambursarea sau reprogramarea călătoriei.

Wizz Air amână lansarea celor 11 rute din Abu Dhabi

Compania low cost Wizz Air amană cu 2 săptămâni lansarea rutelor spre Abu Dhabi și dinspre noua bază pe care compania mizează în următoarea perioadă.

Din România compania va opera din 16 octombrie rute spre Abu Dhabi din București și Cluja Napoca, iar din Europa vor lega alte nouă orașe de capitala Emiratelor Arabe Unite.

„Din cauza restricțiilor de călătorie generate de COVID-19, Wizz Air Abu Dhabi își informează pasagerii că va amâna lansarea operațiunilor sale cu două săptămâni, până la 16 octombrie 2020.

Pasagerii cu rezervări afectate de această modificare vor fi informați automat prin e-mail, în cazul în care clienții au rezervat direct pe wizzair.com sau prin intermediul aplicației mobile a companiei aeriene.

120% din tariful inițial va fi încărcat automat în contul WIZZ al clientului, sumă care poate fi utilizată timp de 24 de luni pentru achiziționarea produselor și serviciilor Wizz Air.

Pasagerii pot opta pentru rambursarea în numerar și vor fi informați despre pașii necesari pentru un transfer bancar sau transfer pe un card bancar printr-un e-mail separat.

În acest caz, clienții vor fi eligibili pentru doar 100% din tariful inițial. Pasagerii care și-au făcut rezervările prin intermediul agențiilor de turism – inclusiv agențiile de turism online – ar trebui să ia legătura cu compania de la care și-au cumpărat biletele.

Deși este dincolo de controlul companiei aeriene, Wizz Air își cere sincer scuze pentru neplăcerile cauzate.”

← Close