Tarom zboruri speciale spre 12 destinații: Barcelona, Viena, Amsterdam, Istanbul, Bruxelles, Paris, Londra, Madrid, Munchen, Roma, Tel Aviv

Adrian, 29 mai. 2020

Comapania TAROM a anunțat pe pagina sa de Facebook că va realiza 13 curse speciale spre Barcelona, Viena, Amsterdam, Istanbul, Bruxelles, Paris, Londra, Madrid, Munchen, Roma, Tel Aviv, la solicitarea pasagerilor sau a companiilor de plasarea forței de muncă în străinătate.

Mesajul Tarom referitor la cursele spre cele 13 desinații.

Barcelona, Viena, Amsterdam, Istanbul, Bruxelles, Paris, Londra, Madrid, Munchen, Roma, Tel Aviv sunt cele 13 destinații pe care TAROM le va opera la socilitarea pasagerilor, iată care este mesajul companiei:

Dragi pasageri, La solicitarea dumneavoastră, am introdus următoarele zboruri speciale spre și dinspre:

 • AMSTERDAM – 29 MAI, 31 MAI, 6 IUNIE, 13 IUNIE
 • BARCELONA – 31 MAI, 4 IUNIE, 7 IUNIE, 11 IUNIE, 14 IUNIE
 • ISTANBUL – 1 IUNIE
 • BRUXELLES – 5 IUNIE
 • PARIS – 31 MAI, 5 IUNIE, 12 IUNIE, 15 IUNIE
 • FRANKFURT – 3 IUNIE, 7 IUNIE, 12 IUNIE
 • LONDRA – 1 IUNIE, 6 IUNIE
 • MADRID – 31 MAI, 4 IUNIE, 7 IUNIE, 11 IUNIE, 14 IUNIE
 • MUNCHEN – 3 IUNIE, 7 IUNIE, 12 IUNIE
 • ROMA – 5 IUNIE
 • TEL AVIV – 16 IUNIE
 • VIENA – 3 IUNIE. F

Fiecare bilet are incluse un bagaj de mână de 10 kg și un bagaj de cală de 23 kg (Roma 30 kg).

Zborurile sunt operate în condiții speciale, sub incidența HG 394/18 mai 2020, anexa 3, art. 4., iar din aceste considerente, pasagerii care vor fi acceptați la bordul aeronavelor trebuie să se încadreaze in următoarele categorii:

Dinspre Europa spre România vor fi acceptati doar cetățenii români care doresc repatrierea conform art. 4, alin. J.

Dinspre România spre celelalte țări europene sunt necesare următoarele condiții: – să fie cetățeni ai țărilor în care doresc să intre sau- să fie lucrători sezonieri cu contract de muncă conform art. 4, alin. I sau – să fie lucrători din sectorul transporturilor, prevăzuți în anexa nr.3, la comunicarea privind implementarea culoarelor verzi („green lanes”), în temeiul orientărilor privind măsurile de gestionare a frontierelor, în vederea protejării sănătății și a asigurării disponibilității mărfurilor și serviciilor esențiale – C (2020 1897/23.03.2020).

De asemenea, înainte de efectuarea zborului vă rugăm să respectați condițiile de călătorie speciale, pe care le găsiți aici: https://www.tarom.ro/masuri-de-calatorie.

Biletele pot fi achiziționate de pe site-ul nostru, www.tarom.ro, prin aplicația mobilă și de la orice agenție TAROM! Check-in-ul se face gratuit, online sau la aeroport.

Spor la rezervat!MENȚIUNE: Zborurile speciale au un alt regim de operare decât cele comerciale și se supun legislației în vigoare.

Cu aceste zboruri speciale pot călători toți cei care îndeplinesc condițiile specificate în HG 394 din 18 mai 2020. Pentru a verifica dacă zborul dumneavoastră este special, vă rugăm să vă uitați la numărul acestuia, toate zborurile speciale au numărul după următorul format – RO7xxx. Cifra 7 urmată de 3 cifre indică faptul că zborul respectiv este special.

Numărul zborului îl puteți vedea atunci când faceți rezervarea, pe bilet, pe confirmarea rezervării și pe cartea de îmbarcare.

Toate zborurile speciale existente în sistem vor fi operate.

← Close