TAROM lansează oferte speciale pentru „Luna iubirii”

Adrian, 26 ian.. 2023

TAROM vine cu oferte speciale în luna februarie. Compania a creat o serie de oferte speciale pentru „Luna iubirii”. Într-un comunicat de presă remis AIR24.ro, TAROM comunică care sunt ofertele speciale:

„Fie că adoptăm Sărbătoarea Sfântului Valentin, fie că sărbătorim românește de Dragobete, Februarie este Luna Iubirii și elogiază cel mai nobil sentiment din lume.

Iar pentru că se apropie cu pași repezi și una dintre cele mai frumoase dovezi de iubire este să-ți iei jumătatea de mână și să vă bucurați de o escapadă romantică, Compania TAROM v-a pregătit o surpriză și vă propune să o sărbătoriți la înălțime.

Astfel, lansăm astăzi 4 zile de prețuri promoționale, în perioada 26-29 Ianuarie în cadrul unei oferte speciale cu perioadă de călătorie în intervalul 10 Februarie-10 Martie.

Tarifele biletelor de avion către destinaţiile dorite sunt dintre cele mai atractive şi încep de la 119 Euro* dus-întors (cu toate taxele incluse), bagaj de mană de 8 kg şi check-in gratuit pe următoarele destinaţii:

TARIF DE LA 119 EUR, dus-întors, cu toate taxele incluse, pentru bilete achiziţionate între Bucureşti şi Atena, Belgrad, Istanbul, Roma, Salonic;
TARIF DE LA 139 EUR, dus-întors, cu toate taxele incluse, pentru bilete achiziţionate între Bucureşti şi Munchen, Budapesta, Bruxelles, Chisinău, Frankfurt,Praga,Sofia;
TARIF DE LA 159 EUR, dus-întors, cu toate taxele incluse, pentru bilete achiziţionate între Bucureşti şi Amman, Amsterdam, Beirut, Cairo, Londra, Madrid, Paris, Tel Aviv.
Pentru cea mai rapidă rezervare, accesează acum www.tarom.ro.

Biletele sunt disponibile pentru vânzare pe site-ul www.tarom.ro, în agenţiile TAROM sau la agenţii acreditaţi.

Oferta este valabilă pentru toate destinaţiile enumerate mai sus şi operate de Compania TAROM în perioda 10 Februarie-10 Martie 2023 (data ultimului retur), este supusă unor termene şi condiţii speciale, iar locurile la aceste tarife sunt limitate.” a transmis TAROM.

← Close