Tarom a lansat astăzi zborurile Iași – Timișoara

Adrian, 25 mart.. 2018

TAROM a lansat astăzi zborurile Iași – Timișoara. Prima cursă a avut loc la ora 13:3o.

Compania TAROM lansează duminică cursa Iaşi – Timişoara, cu o frecvenţă de operare de 4 zboruri dus-întors pe săptămână, la preţuri care pornesc de la 20 de euro cu toate taxele incluse.

Zilele de operare sunt luni, miercuri, joi şi duminică. Plecarea în zilele de luni, miercuri şi joi este la ora 08:30 de la Iaşi iar sosirea la 10:20 la Timişoara, iar duminică se pleacă la 13:30 de la Iaşi şi se ajunge la 15:20 la Timişoara.

“Vom zbura de 4 ori pe săptămână. Preţurile vor începe de la 40 de euro dus-întors şi sperăm să aibă un ecou pozitiv pentru pasagerii noştri. Pentru că România merită să fie unită şi pentru că românii merită să aibă o posibilitate să zboare dinspre Iaşi spre Timişoara şi invers”, a declarat directorul general al TAROM, Wolff Werner-Wilhelm.

Este prima dată când TAROM operează această rută.

Potrivit reprezentanţilor companiei, zborurile au fost lansate în urma cererii de pe piaţă şi în încercarea TAROM de a-şi îmbunătăţi oferta şi pe rute interne.

Cursele vor fi efectuate cu aeronave tip ATR 42 de 48 de locuri.

“Există suficientă cerere pentru o astfel de rută pentru avioane mai mici. De aceea vom încerca şi vom menţine ruta cu ATR -urile iar după ce vom reînnoi flota vom avea alte aeronave de dimensiuni mai mici care vor fi pe jet. Vedem că a existat un alt operator care s-a retras de pe piaţă din considerente de costuri pentru că nu se acopereau”, a explicat directorul general al companiei.

Deocamdată, aceste curse vor opera doar pe sezonul de vară care începe duminică, 25 martie, şi se termină în ultima duminică din luna octombrie. Din primele analize, această rută are potenţial, au precizat reprezentanţii operatorului aerian.

“Această ofertă este, pe moment, pentru sezonul de vară. Vedem cum se dezvoltă ruta şi apoi vom lua decizia managerială dacă o menţinem sau nu dar eu sunt de părere că se va concretiza cu cifrele de pasageri de care avem nevoie pentru a putea fi profitabili”, a menţionat Wolff Werner-Wilhelm.

← Close