Rute noi din Iași și Craiova spre Birmingham cu WizzAir

Oprea Andreea, 07 oct.. 2020

Pandemia de coronavirus este o problemă din ce în ce mai mare. Această criză sanitară a lovit omenirea și produce numeroase schimbări și probleme la nivelul mai multor domenii. După o perioadă de relaxare, în care oamenii au călătorit mai ușor, mai multe restricții au fost introduse în mai multe state. Wizz Air a făcut un anunț important pentru cei care vor să ajungă în Birmingham.

Wizz Air, rute noi către Marea Britanie

Deși au trecut o perioadă destul de mare de la debutul pandemiei de COVID-19, companiile aeriene continuă să fie grav afectate de restricțiile impuse de autorități, având în vedere că infectările sunt din ce în ce mai multe. Cu toate acestea, sezonul în care oamenii merg la muncă s-a deschis, motiv pentru care e nevoie de mai multe zboruri.

Compania Wizz Air s-a gândit să vină în ajutorul celor care vor să călătorească în Birmingham, motiv pentru care a lansat rute noi. Astfel, pe lângă Cluj-Napoca și București, puteți zbura la Birmingham de la Iași și Craiova din 23, respectiv 24 octombrie.

În plus, sunt anunțate oferte pentru orice buzunar, prețul biletelor începând de la 19,99 EUR. Verifică dacă ruta pe care o alegi este valabilă și nu prevede nicio restricție și asigură-te că vei beneficia de cele mai bune oferte de la Wizz Air.

← Close