4 noi rute Lufthansa de pe München spre Beijing, Hong Kong, Los Angeles și Singapore – Bilete la preț promoțional

Adrian, 15 apr.. 2018

Lufthansa a anunțat astăzi deschiderea a 4 rute noi de pe Aeroportul din München către Beijing, Hong Kong, Los Angeles și Singapore. Compania germană va opera zborurile cu avioane de tip Airbus A380, iar în Singapore Lufthansa a programat aeronave Airbus A350.

Prețurile noilor rute Lufthansa spre Beijing, Hong Kong, Los Angeles și Singapore

Dacă doriți să călătoriți spre aceste destinații puteți de acum să rezervați biletele care sunt la promoție. AIR24 a făcut pentru fiecare destinație o simulare pentru a vedea cât vă costa un zbor din Munchen spre fiecare din cele 4 noi rute.

Ofertă de Preț Lufthansa Munchen – Los Angeles

Am realizat o simulare pentru un zbor cu plecare din Munchen spre Los Angeles în data de 12 august 2018 și retur pe 18 august 2018, iar prețul promoțional este de 1.310,39 euro, dacă alegeți să călătoriți la Economy. După cum puteți vedea și în imaginea de mai jos pe 10 august 2018 sunt promoții, însă nu la zborurile directe.

În simularea de întoarcere de la Los Angeles spre Munchen aveți tot 3 clase de zbor, iar în zilele imediat următoare sunt promoții, dar nu la zborurile directe.

Lufthansa Munchen – Singapore – Zbor operat A350

Prețuri cu adevărat promoționale pentru zborurile directe din Munchen sunt către Singapore. Iată ofertele mai jos.

Singapore – Munchen

Munchen – Hong Kong la doar 713 euro

Retur la doar 378 de euro în orarul de vară Lufthansa

Munchen – Beijing

Retur Beijing – Munchen

Oferta completă Lufthansa o găsiți aici. Important de menționat în simularea AIR24 nu a înclus și costul deplasării de la București sau alt oraș de plecare.

← Close