O nouă rută Wizz Air va fi deschisă în vară

Andrei Beldiman, 05 apr.. 2018

O nouă rută Wizz Air va fi deschisă în vara acestui an. Astfel Bucureștiul va fi conectat de Kutaisi, Georgia.

Compania Aeriană Wizz Air a anunțat astăzi, 05 aprilie, lansarea primului zbor direct din țara noastră către Georgia.

Wizz Air este una dintre companiile aeriene cu cea mai rapidă creștere din Europa și principalul transportator aerian din România.

Noua rută Wizz air, între București și Kutaisi, Georgia, va fi inaugurată pe 3 iulie. În fiecare săptămână vor fi operate trei zboruri. Mai precis, acestea vor decola în zilele de marți, joi și sâmbătă. În pricința tarifelor, acestea pornesc de la 109 lei/segment. Pentru cei interesați biletele pot fi deja rezervate pe site-ul oficial al companiei wizzair.com.

Pasionații de călătorii și locuri pitorești se îndreaptă către o surpriză minunată.

Wizz Air vă va purta către orașul Kutaisi, un loc presărat cu peisaje de poveste. Explorați zona pentru a admira podgoriile, istoria și arhitectura specifice. Kutaisi este unul dintre cele mai vechi orașe din lume, unde veți găsi monumente care fac parte din Patrimoniul Mondial Unesco. Dintre acestea amintim Mănăstirea Gelati și Catedrala Bagrati.

Ca parte a celui mai mare plan de extindere, #WIZZaroundEurope, compania aeriană a adăugat o nouă destinație rețelei din România. Aceasta se află în continuă creștere și este formată în prezent din peste 140 de rute către 22 de țări de pe 10 aeroporturi locale. Continuând investițiile și diversificarea în continuu a rețelei WIZZ în România, în 2018 vor începe din țară 19 zboruri noi care vor aduce oportunități de călătorie din Sibiu, Iași, Cluj și București.

WIZZ, în calitate de pionier al călătoriilor la preț redus din România și din întreaga Europă, răspunde cererii crescânde de bilete low-cost și de experiențe de călătorie extraordinare. În același timp contribuie la creșterea economiilor locale, industriilor aviației sau de turism, precum și la consolidarea relațiilor de afaceri între țări.

Pasagerii WIZZ pot urmări extinderea impresionantă a rețelei WIZZ și campania #WIZZaroundEurope prin hashtag-ul aferent pe canalele Social Media ale WIZZ pentru surprize și concursuri distractive.

Sorina Ratz, Wizz Air Head of Corporate Communications (interimar) declară:
„Suntem încântați să anunțăm astăzi noua rută WIZZ de la București la Kutaisi, Georgia. În timp ce aceasta reconfirmă angajamentul nostru în regiune, suntem nerăbdători să oferim și mai multe oportunități interesante care să răspundă cât mai bine așteptărilor clienților. Călătorii români pot ajunge acum într-una dintre cele mai vechi orașe ale Europei, în doar câteva ore, și pot vizita Georgia fie într-un city break sau într-o călătorie de afaceri, cu tarife ce pornesc de la doar 109 RON. Aceasta este singura conexiune directa între România și Georgia și ne așteptăm să susțină turismul în ambele sensuri și să încurajeze relațiile de afaceri între cele două țări.”

Citiți și despre:

← Close