Număr record: un miliard de vizitatori pe platforma online Ryanair

Andrei Beldiman, 09 mai. 2018

Platforma Online Ryanair a atins un nou record. Un miliard de persoane au accesat site-ul companiei și aplicația de rezervări online.

Compania aeriană low-cost, Ryanair, a anunțat că a atins numărul impresionant de un miliard de vizitatori pe platformele sale online. Este prima dată în istoria companiei.

Din aprilie 2017 până în martie 2018, compania a avut 100.000.000 de vizitatori pe site-ul său și pe aplicația de mobil.

Compania aeriană Ryanair susține că acest număr reprezintă mai mult decât totalul vizitelor făcute pe site-urile companiilor Lufthansa, British Airways, Air France, KLM și Iberia, la un loc. Ryanair demonstrează că site-ul său și aplicația de mobil sunt platforme ușor accesibile și populare în rândul pasagerilor.

Găsiți cele mai mici tarife pentru biletele de zbor Ryanair. Achiziționați-le prin Google Pay, o modalitate de plată nouă și eficientă.

Numerele au fost verificate în mod independent de compania SimilarWeb. Arată că platforma online Ryanair a avut, în medie, 22 de vizite pe secundă.

SimilarWeb este un instrument de marketing care oferă clienților informații detaliate despre fiecare website și despre aplicațiile mobile. Astfel este permisă vizibilitatea comportamentului în mediul digital. Prin acest instrument de marketing afacerile pot vedea ce se întâmplă cu competitorii lor, industria în care activează și lumea digitală în general. Compania are mii de clienți din întreaga lume și milioane de utilizatori pentru platforma lor gratuită.

Cele mai multe vizite au fost efectuate din Marea Britanie, Spania, Italia, Germania și Irlanda.

Reprezentantul companiei, Kenny Jacobs, a afirmat:

„Suntem încântați să atingem acest punct de referință al unui miliard de vizite într-un an, echivalentul a aproape fiecare bărbat, femeie și copil din Europa și SUA care vizitează platformele Ryanair, deoarece consumatorii demonstrează că știu exact unde să meargă pentru cele mai mici tarife din Europa.”

Compania Ryanair va stabili o nouă linie charter cu baza în Varșovia. Ryanair Sun va începe să opereze din vara anului acesta.

El a adăugat următoarele:

„Ryanair.com este cel mai vizitat site web din lume al unei companii aeriene. Aplicația Ryanair este cea mai utilizată aplicație de călătorie din Europa. Continuăm să îmbunătățim oferta noastră digitală și experiența clienților prin laboratoarele Ryanair”.

← Close