Noi rute Tarom începând cu 1 iulie

Andrei Beldiman, 15 mai. 2018

Noi rute Tarom vor fi disponibile de la începutul verii 2018. Compania își dezvoltă portofoliul de rute.

Noile rute Tarom includ zboruri din Timisoara spre Paris, Stuttgart și Chișinau, Cluj – Paris, Sibiu – Sttutgart și Constanța – Chișinău.

Noile curse Tarom vor fi inaugurate pe 1 iulie 2018. Compania aeriană națională va pune la dispoziția pasagerilor zboruri din Timișoara către Paris, Timișoara către Stuttgart, Cluj – Paris, Sibiu – Stuttgart, Chișinău – Timișoara și Constanța – Chișinău.

Citiți și despre cele două aeronave Tarom, unice pe piața de profil, care vor intra în flota companiei.

Detaliile despre frecvențele zborurilor și prețurile biletelor pentru zborurile de pe noile rute vor fi comunicate de compania Tarom în perioada următoare.

„Ceea ce ne menține competitivi și activi în piață este tocmai dorința de a dezvolta noi orizonturi pentru pasagerii noștri. Tarom a pregătit 6 rute noi către destinații cerute de pasagerii din România. Avem două obiective: în primul rând vrem să răspundem cerințelor pieței naționale, oferind zboruri eficiente către Europa din Timișoara, Cluj, Sibiu sau Constanța. În al doilea rând, avem datoria să optimizăm utilizarea flotei Tarom. Dezvoltarea flotei de aeronave trebuie să se reflecte atât în numărul destinațiilor operate de Tarom, cât și în creșterea confortului și varietății de opțiuni pentru pasagerii noștri”. A declarat Wilhelm-Werner Wolff, CEO Tarom.

Citiți și despre seria de măsuri legate de Compania Tarom, care au fost aprobate de Guvernul României.

CEO-ul Tarom a vorbit și despre dezvoltarea flotei Tarom cu două Boeing-uri 737-800, care vor sosi in iunie.

Această achiziție a atras după sine o creștere a numărului de rute pentru pasagerii companiei.

„Am țintit atingerea unor destinații cu potențial pentru pasagerii români din Banat și Ardeal, în Germania și Franța. În același timp, reiterăm faptul că în Anul Centenarului României, „Tarom unește” nu este numai un slogan, ci o strategie foarte clară de a aduce mai aproape românii de pretutindeni. Zborurile noi pe care le operăm din capitala Moldovei, Chișinău sunt dovada vie a faptului că România 100 este mai mult decât un simbol pentru Tarom”. A adăugat domnul Wilhelm-Werner Wolff.

← Close