Noi modele de scaune pentru Avioanele Airbus din flota Wizz Air

Andrei Beldiman, 10 apr.. 2018

110 Aeronave Airbus din flota Wizz Air vor fi echipate cu un nou model de scaune. Compania aeriană a semnat cu Geven pentru echiparea a 110 Airbus-uri A321NEO.

Wizz Air este una dintre companiile aeriene cu cea mai mare creștere din Europa și cel mai mare transportator aerian low – cost din Europa Centrală și de Est.

Wizz Air Holdings Plc anunță astăzi, în cadrul expoziției Aircraft Interiors Expo 2018, că în urma unui proces de selecție riguros, a semnat un nou acord cu GEVEN.

Compania aeriană va achiziționa un nou model de scaun Essenza, ultima inovație GEVEN, pentru a echipa 110 aeronave Airbus A321neo. Aceste scaune vor începe să fie livrate din ianuarie 2019, dar și pe parcursul următorilor 5 ani.

Conform prețurilor de listă actuale, valoarea noului contract cu GEVEN este de aproximativ 44 de milioane de euro.

O serie de reduceri au fost acordate companiei Wizz Air pentru această comandă ce acoperă 110 aeronave noi. Noul acord va contribui la oferirea de confort sporit tuturor pasagerilor, având în același timp și un impact pozitiv asupra operațiunilor companiei aeriene. Scaunul cu greutate redusă aduce un consum redus de combustibil, care se reflectă în scăderea impactului asupra mediului. De asemenea contribuie la eforturile WIZZ de reducere permanentă a costurilor operaționale.

“Suntem încântați să semnăm un nou acord cu GEVEN pentru a achiziționa noul model de scaune Essenza pentru cele 110 Airbus A321neo. Relația noastră puternică de afaceri cu GEVEN din ultima decadă continuă pe măsură ce noi ne dezvoltăm flota. Airbus A321neo va oferi avantaje semnificative de costuri, iar re-desenarea interiorului va îmbunătăți serviciul nostru excelent de la bord și va oferi un confort și mai mare”, declară Johan Eidhagen, Wizz Air Chief Marketing Officer.

Modelul de scaun „Essenza” creat de către GEVEN se înscrie în linia designului atrăgător italian, evidențiind particularitățile unice ale designului interior din avioanele WIZZ.

Noul model facilitează accesul pasagerului și crește în medie spațiul acordat genunchilor cu 25%. Scaunele colorate în albastru-cobalt, culoare specifică WIZZ, sunt tapițate cu piele ecologică, au o formă ergonomică și spătare ultrasubțiri. Mai mult, liniile de design sunt deopotrivă estetice și funcționale; perna confortabilă a scaunului și buzunarele mai joase pentru reviste oferă un plus de confort pasagerilor de la bordul aeronavei.

“GEVEN se mândrește să aibă un partener ca Wizz Air de atât de mult timp!”, declară Doria De Chiara, GEVEN Business Development Manager, “Noi suntem furnizorii Wizz Air încă de la achiziționarea primelor sale active Airbus în 2007. Noua comandă de scaune pentru cele 110 aeronave este pentru noi o chestiune de mândrie, dar și o reconfirmare a încrederii pe care ne-o acordă”.

Johan Eidhagen, Wizz Air Chief Marketing Officer, a adăugat:

“Pe măsură ce continuăm să creștem într-un ritm care ne face lideri în industria în care activăm și să ne extindem pe piața din întreaga Europă și dincolo de ea, tehnologia de ultimă oră și noul interior al aeronavelor ne vor permite să scădem mereu costurile de operare, deoarece ne propunem să devenim liderii pieței low-cost în Europa. Wizz Air va continua să stimuleze cererea de transport aerian, oferind pasagerilor săi cele mai mici prețuri și posibilitatea de a călători la bordul uneia dintre cele mai tinere și mai eficiente flote din Europa.“

GEVEN este fabrica de scaune pentru industria aviatică ce își are sediul în Napoli, Italia. A devenit unul dintre jucătorii profesioniști și unul dintre liderii acestei industrii, în puțin de peste un deceniu și jumătate de activitate.

Citiți și:

Înainte să pleci, te rugăm urmărește AIR24 și pe Google News.

← Close