Gest de bunătate al unui străin pe un zbor American Airlines devine viral

Andrei Beldiman, 02 mai. 2018

Jessica Rudeen călătorea cu cei doi copii ai săi, un bebeluș de 4 luni și o fetiță în vârstă de 3 ani într-un zbor American Airlines. Gestul unui străin de a o ajuta într-un moment dificil a devenit viral pe platformele de social media.

Sursa: Jessica Rudeen/Facebook

Pe 10 aprilie, Jessica se afla cu cei doi copii ai săi într-un zbor American Airlines. Ambii copii au început să plângă când avionul a decolat. Bărbatul care stătea pe locul de lângă, Todd Walker, s-a oferit să o ajute.

Mulți dintre noi au întâlnit copii care plâng în timpul unui zbor. În timp ce majoritatea oamenilor îi consideră enervanți și unii ar putea merge atât de departe încât să ceară scoaterea lor din avion, un bărbat a arătat un act rar de bunătate și generozitate. Acesta a ajutat o mamă să-și liniștească copiii într-un moment tensionat.

Citiți și despre ce cred pasagerii în privința copiilor care zboară la clasa business.

Pe 10 aprilie Jessica Rudeen, o mama în vârstă de 34 de ani din Bentonville, Arkansas, a luat un zbor American Airlines către Wilmington, Carolina de Nord.

Jessica a declarat pentru publicația INSIDER că a întâmpinat anumite probleme în timp ce trecea prin siguranța aeroportului cu copiii ei. Prin urmare, nu a avut timp să-și alăpteze copilul în vârstă de 4 luni, Alexander, înainte ca ei să urce în avion.

Alexander a început să țipe în brațele ei în timp ce urcau în avion. Când au ajuns la locurile din spatele avionului, fiica Caroline, de 3 ani, a început și ea să plângă.

Cu toate că a încercat tot ce i-a stat în piutință pentru a-i liniști, aceștia nu s-au calmat.

Todd Walker, în vârstă de 51 de ani, lucrează la o firmă de cherestea din Kansas City. În loc să fie nerăbdător sau supărat, Walker s-a oferit să aibă grijă de micuțul Alexander.

Sursa: Jessica Rudeen/Facebook

În timp ce Walker îl ținea pe Alexander, Rudeen a profitat de ocazie pentru a o așeza pe Caroline în scaunul ei. I-a legat centura de siguranță și i-a pus filmul favorit, „Trolls”. În câteva momente, Caroline s-a calmat și nu a mai țipat. Todd i l-a înmânat pe Alex pentru ca acesta să fie alăptat, iar la câteva momente și el s-a calmat.

Citiți și despre destinațiile din jurul lumii, preferate de copii.

În acest timp Walker a intrat în vorbă cu Caroline, au desenat și au vorbit tot impul zborului.

După zbor, Rudeen a împărtășit întâmplarea pe mediile de social media. Fotografiile au primit mii de share-uri, comentarii și like-uri. Familiile celor doi au ținut legătura și astfel s-a înfiripat o prietenie frumoasă.

Ce părere aveți despre gestul de bunătate al pasagerului?

← Close