Germania Airline introduce uniforme noi

Andrei Beldiman, 30 apr.. 2018

Germania Airline a dezvăluit vineri, la Berlin, noile uniforme pentru însoțitorii de zbor și piloții săi.

Atât personalul de cabin crew, cât și piloții companiei Germania Airline vor purta noi uniforme, în culorile albastru închis și verde. Noul design al uniformelor de lucru face parte din strategia de modernizare pe care Germania o implementează. Compania și-a propus să-și consolideze poziția în viitor, să reînnoiască procesele, să avanseze în sectorul digital și să-și sporească eficiența.

Despre noile uniforme ale companiei aflăm mai multe detalii de la Markus Alwast, Director Inflight & Guest Experience, Germania și Ursula Muss, Fashion Designer & Managing Director, Q Corporate Fashion.

Sursa: worldairlinenews

Pentru pasagerii de la bord, uniforma refelctă imaginea unei companii aeriene.

Pentru personalul de zbor, este îmbrăcămintea zilnică de lucru. Germania Airline a reînprospătat aspectul uniformelor. Astfel personalul poate fi văzut în noua sa îmbrăcăminte începând cu această lună, deoarece ținuta intră în uz imediat.

Markus Alwast a afirmat despre motivul acestei schimbări.

„Ca operator de transport orientat spre servicii, Germania lucrează întotdeauna la aspectul său intern și extern. La opt ani de la crearea ultimei uniforme, noul design include o nouă uniformă care satisface cerințele echipelor noastre și standardul obișnuit de service al companiei. Percepția îmbrăcăminții contemporane și corespunzătoare se schimbă – atât din punctul de vedere al pasagerilor cât și al personalului. Germania a hotărât să modernizeze multe zone și să devină mai vizibilă ca marcă. Pe de o parte, acest lucru se realizează prin creșterea prezenței noastre în aeroporturi și, pe de altă parte, prin aspectul profesional al angajaților noștri în ochii clienților noștri.”

Sursa: worldairlinenews

De asemenea el a adăugat că noile culori au fost alese special pentru a reprezenta cei peste 30 de ani de experiență ai companiei.

Au evitat culorile puternice sau prea deschise deoarece cunosc gusturile pasagerilor Germania. De curând compania a fost aleasă ca „Cea mai bună companie de zbor din Germania” conform feedback-ului din partea clienților, pe site-ul TripAdvisor.

Acest lucru întărește convingerea companiei că nu trebuie să iasă în față prin uniforme care să ia ochii, ci prin serviciile excepționale. Germania Airline se bazează pe un angajament credibil de servicii și o interacțiune amicală cu toți pasagerii. Un aspect discret și respectabil, cu accente proaspete, subliniază acest lucru. Acesta este important ai ales atunci când transportă pasageri între diferite culturi pe rute internaționale.

Ce părere aveți despre noile uniforme Germania Airline?

← Close