Cum puteți să vă înfrângeți frica de zbor?

Andrei Beldiman, 02 apr.. 2018

Descoperiți primul website din România cu ajutorul căruia vă puteți înfrânge frica de zbor.

FricaDeZbor.ro este primul website din România care vă transformă în protagoniștii unei călătorii aeriene (imaginare).

Acest website este prima inițiativă românească de a pune, în această formă, cunoștințele specialiștilor din mai multe domenii, în ajutorul celor cu frică de zbor. În plus, site-ul constituie și subiect de cercetare științifică pentru Masteratul în Management Aeronautic, în cadrul Facultății de Inginerie Aerospațială – Universitatea Politehnică București.

Scopul seminariilor “Nu Îmi e Frică să Zbor” este informarea și oferirea instrumentelor necesare depășirii anxietății pe care unii o au vis a vis de zbor.

Cei interesați au parte de o formă modernă, ușor de înțeles și interactivă de a învăța să-și depășească frica de zbor..

Cei care vă vor ajuta să înfrângeți frica de zbor sunt jurnaliști, psihologi, piloți și instructori de zbor.

Sebastian Radu este pasionat și jurnalist de Aviație. El vă va dezvălui tot ce trebuie să știți despre avioane, turbulențe și orice sunet îl pe care îl auziți în timpul călătoriei dvs..

Psihologi și psihiatri vă vor ajuta să vă controlați stările. Astfel veți reuși să aveți mai multă încredere atunci când veți urca într-un avion. De asemenea de la ei puteți învăța despre temerile iraționale și cum pot fi ele depășite.

Piloți și instructori vă vor dezvălui informații din spatele cortinei. Vă vor spune despre cât de dificil este să urmezi o astfel de carieră, plus multe alte „secrete” ale profesiei.

Avocați specializați în dreptul aviației vă vor arăta care sunt adevăratele pericole ale călătoriei cu avionul. Este mai probabil să vă fie pierdut bagajul sau să întârzie cursa aeriană decât să fiți implicați într-un incident sau accident aviatic. Tot de la ei, veți afla care vă sunt drepturile, încă de la intrarea în aeroport.

FricaDeZbor.ro este un site complex, o călătorie de inițiere a tuturor aviofobilor și pentru toți cei care se urcă în avion cu emoții.

Înțelegeți principalele aspecte tehnice ale zborului. Aflați cum se menține în aer avionul. Descoperiți modul în care este operată o cursă aeriană, cum se pregătesc piloții și însoțitorii de bord pentru a urma o carieră.

La finele seminarului veți dobândi cunoștințele necesare pentru a înțelege și a simți că zborul este un mod sigur și plăcut de a călători. De asemenea veți mai învăța, cu ajutorul psihologilor specializați în aviofobie, cum să vă controlați emoțiile. Astfel, veți reuși să dețineți controlul supra emoțiilor și gândurilor dvs. înainte și în timpul călătoriei cu avionul.

În plus secțiunea Știri Aviație de pe website vă oferă cele mai noi și mai relevante informații din Aviația Comercială, interviuri și articole utile.

Aflați mai multe detalii AICI.

Ce părere aveți despre această inițiativă?

Citiți și despre:

← Close